מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימנים שנשארים אחרי האקנהפלוני05/07/2009
אני סובל מאקנה זה 10 שנים מגיל ההתבגרות .
עברתי כבר כמה טיפולים עם רואקוטן וזה עזר חלקית .
כל תקופה יוצאים לי פצעונים חדשים , בעיקר באיזור הפנים .
מה שקורה זה שיש לי פצעים אדומים וכשהם נעלמים נשאר סימן באותו המקום וזה מאוד מפריע לי .
אני רוצה להבין מה אפשר לעשות ?
יש דרך להעלים את הסימנים האלה מהפנים ומן העור בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר צחי שלקוביץ06/07/2009פלוני שלום
הסימנים האדומים נעלמים מעצמם מספר שבועות או מספר חודשים לאחר העלמות הפצעים. משאלתך לא ברור כמה פעמים נטלת רואקוטן בעבר ובאיזה רצף ומינון ולכן לא ניתן לייעץ מעבר לכך.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 קורסים של רואקוטן 1 כדור 20מ"ג
פלוני07/07/2009כדור ליום של 20 מ"ג .
הקורס נמשך תקופה ארוכה יותר בגלל המינון הנמוך יחסית .
כאשר הסימנים נשארים לא כמה חודשים אלא כבר איזה שנה .
ופצעים באים וחוזרים והעור לא נרפא כראוי .
אנ ייודע שהרואקוטן גורם להרבה בעיות אבל את הבעיה העיקרית הוא לא פותר לי .
זה לא שיש לי פצעים נוראים אבל יש לי פצעים כבר 10 שנים ושום תרופה לא עוזרת .
אולי אני אעשה טיפול באור כחול ?
אולי איזה טיפול קוסמטי ?
אולי טיפול טבעי?
אני כבר לא יודע מה לעשות , חשבתי שרואקוטן יעזור אבל לא ממש עזר :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרואקוטן מעלים את הפצעים לתמיד
יואב07/07/2009אבל זאת ב-59% מן המקרים (מאוד גבוה!). רצה הגורל ואתה אחד מן ה-41% שזה חזר להם.
לא כדאי לך לנסות טיפול אחר; סיכויי ההצלחה של טיפולים אחרים קטנים משמעותית יחסית לרואקוטן.
קורס שני של רואקוטן הוא הצעד המומלץ ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר עשיתי 2 קורסים
פלוני08/07/2009וזה לא בדיוק עזר .
יש פצעים ויש סימנים שנשארו ולא מקבלים את צבע העור.
זה לא ממתק זו תרופה לא נחמדה בכלל ובמיוחד בחודשי הקיץ .
לא סתם כל חודש עושים בדיקות דם .
"אור כחול " אפשר לשלב עם רואקוטן ואז התוצאות יותר משביעות רצון (לפחות ככה קראתי) .
וטיפולים קוסמטיים כמו קרמים וגם פילינג אולי ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)