עפעפיים עליונים נפוחים-בבקשה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עפעפיים עליונים נפוחים-בבקשה עזרה
    שלי
    06/07/2009

שלום רב.

כבר חמישה חודשים שהעפעפיים העליונים שלי נפוחים. המצב נגרם כנראה מכך שהתחלתי להשתמש ברטאויט 0.025% (שלא לראשונה) על עור הפנים בלבד לפני השינה, ורק לאחר שבועיים "קלטתי" שמשהו לא בסדר עם העפעפיים שלי. הם התנפחו ונפלו.

מאז הייתי אצל 4 רופאי עיניים, כאשר שני הראשונים איבחנו דלקת בעיניים ונתנו טיפולים בטיפות עיניים, ואילו הרופא האחרון (אצלו הייתי לפני שבועיים) אמר לי שזו בכלל בעיית עור ולא עיניים, וייעץ לי להפסיק עם כל האיפור וקרם הלחות וכו', מלבד מסקרה. (אני לא מורחת על העפעפיים שום קרם כבר שנים, שכן אם מורחת, למחרת נפיחות. אך תמיד היא חלפה)

האם נתקלת פעם במקרה כזה? אין לי כל סימפטום אחר, מלבד הנפיחות התמידית שאף פעם לא הייתה, כאשר בבוקר זה ממש בולט. אני ממש מיואשת, שכן מראה עיניי נפגע וזה ברור לי שמשהו לא בסדר שם. בינתיים אני חסרת אונים ומחכה לנס ......
    האם זה נשמע בעיית עור באמת? מה עוד אוכל לעשות?
    דרך אגב, ניסיתי גם מריחת משחה סטרואידלית על העפעפיים, מקסיטרול, במשך שבועיים, אך ללא הועיל.

תודה רבה רבה על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר צחי שלקוביץ
    06/07/2009

שלי שלום
    אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו