שימוש בריטאויט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בריטאויט
    יהודית
    15/07/2009

כיום אני בת 39 ולפני כ 8 שנים השתמשתי בסך הכל פעמיים בלילה במשחת הריטאויט. היה חודש צדמבר חם ולא קראתי שצריך להיזהר מהשמש. לאחר מספר ימים העירו לי שעורי מאוד אדום בפנים. מסתבר שקיבלתי כמו מן כוייה והעור היה מתוח ואדום מאוד כמעט חודש. רופא עור אמר לי שהמשחה לא מתאימה לאקלים הישראלי והייתי צריכה להיזהר מהשמש, ושהמשחה עשתה לי כמו פייס ליפט. הבעיה היא כשהעור הפסיק להיות מתוח והרקמות נהיו מאוד מורחבות כמו סימני מתיחה. בחודשים לאחר מכן סבלתי בפנים מאודם בכל יציאה לשמש ממזגן חם היה לי כמו פרפר בפנים רופא אחר אמר לי שזה לא לופוס ויש לי סבוריאה בפנים. העור שלי היה פעם שמן עם קצת פצעונים היום העור השתנה והוא קצת שמנוני ויבש. אני לא יכולה לשים מייקאפ כי זה מבליט לי יותר את הנקבוביות וניראה עור זקן . בכל יציאה לשמש העור נעשה ישר אדום ומגורה. האם זה ידוע שהמשחה גורמת לתופעה כזאת בשימוש לא נכון? איך אני יכולה לשפר את מצב עורי למי עליי לפנות אני מאוד מבולבלת . תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בריטאויט

הוספת תגובה

• רטאויט

ד''ר מיכאל שוחט
    19/07/2009

רטין יכול לגרום לאדמומיות וקילוף בחשיפה לשמש שבדכ חולפים עם הפסקת הטיפול מומלץ לפנות לרופא עור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו