מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחוף נקודות אדומות על הגבאלעד19/07/2009
הופיעו לי נקודות אדומות על הגב, וגם קמתי בבוקר עם כאב גב עצבני כאילו כל השרירים בגב שלי תפוסים.
אני מעלה פה תמונות של הגב שלי, אם מישהוא יכול לעזור לי אני אודה לו מאד.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מוסיף פה עוד תמונה
אלעד19/07/2009
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אף אחד לא עוזר איזה מין פרום זה
אלעד22/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנס..
75B04/07/2011הפורום הזה מאוד עוזר ונותן מענה על השאלות...לפעמים לוקח קצת זמן.
השאלה שלי היא כזאת : אתה כ"כ מודאג ובכל זאת מחכה שרופא ייתן לך טיפול דרך אינטרנט?? ומחכה 3 ימים!
נשמע לך הגיוני?? איך רופא יכול לתת לך טיפול בצורה כזאת??
המלצה שלי וסביר להניח שזה מה שהרופאים אן יגידו לך : גש לרופא שלך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודות אדומות על הגב
עודד22/07/2009גם אני התעוררתי היום עם בדיוק (!) אותם הסימנים. אין לי מושג מה זה. האם קיבלת איזשהו הסבר או תשובה? אשמח לשמוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוק לעזרתכם
ליאור03/07/2011שלום, גם לי יש בדיוק כאלה סימנים בגב מזה חודש...לפעמים הם חזקים לפעמים פחות.
אין שום גירוי\כאבים או סבל בעקבותיהם.
אך הם בדיוק כמו בתמונה שלך.
האם גילית מה התופעה? מה הסיבה? מה האבחנה?
אנא אשמח לפרטים.
בבקשה כתוב לי למייל
[email protected]
בתודה,
ליאור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודות
ד''ר מיכאל שוחט22/07/2009לא ניתן על סמך התמונה להגיע לאבחנה מומלץ שתיפנה לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)