מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שטיפת פניםדנה20/07/2009
שלום ד"ר..
נאמר לי כי שטיפה מוגזמת של עור הפנים לא מיטיבה עימו.. אני שוטפת בממוצע 3-4 פעמים ביום..
האם שטיפה ללא סבון נחשבת? האם היא גם מייבשת?
כמה פעמים רצוי לשטוף את הפנים?אני סובלת מפצעונים, משתמשת בסבון של לוריאל וסקרם לחות של AVENA עם מקדם הגנה..תוכל להמליץ לי בבקשה על קרם וסבון לעור פנים הנוטה לפצעים?
בתודה מראש
גנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנסה לעזור לך בינתיים
ישראל20/07/2009לפי מיטב הבנתי בנושא ,מאחר ואני משמתמש ברואקוטן והיה לי המון זמן להיות בבית ולקרוא על אודות החיידק
לא צריך לשטוף פנים יותר מפעמים ,לא רק שזה לא מועיל ,זה מזיקק
זה מגרה את העור ומייבש וגורם לייצור שומן מוגבר ויוצר לך תגובה הפוכה ממש שאת רוצה
לכן עלייך לשטוף פנים פעמים ביום פעם אחת בבוקר ופעם לפניי השינה
לנגב פנים במגבת נקיה ,לא מגבת שמנגבים איתה ידיים או משהו כזה משהו שיהיה לך רק לפנים
עוד כמה עצות ..
להשתדל להחליף ציפה לכרית כל כמה ימים
לא לנגב את הפנים חזק,ממש בעדינות
לגבי מה ששאלת אל סבון הרבה יותר ממולץ כדי שלא ייבש לך את העור
לייבוש הפצעים גשי לרופא עור ותקחי משחה נקודתית
לרוב חושבים שליבש את העור זה פתרון אבל ממש לא ,זה רק יגרום לעוד פצעים
שטיפת הפנים היא בשביל שיהיה נקי ולא לייבש את העור
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלישראל
דנה25/07/2009ישראל תודה על התגובה..
אני חייבת לציין שגם אני לאחר טיפול בראקוטן כשנתיים ועכשיו הכל חוזר ואף יותר משהיה..שוקלת לקחת שוב אך דוחה זאת כיוון שבעוד שנה ארצה להיכנס להריון וזה מסוכן. בינתיים אני נלחמת עם הפצעים יומיום ובגלל שכבר שללתי את כל הסיבות ליציאת הפצעים (בדיקות דם הורמונליות, לא אוכלת מטוגן וחטיפים ועוד) חשבתי שאולי יש קשר לכמות שטיפת הפנים...אם יש לך המלצה כלשהי אשמח להתעדכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבון
ד''ר מיכאל שוחט22/07/2009מומלץ לשטוף פנים לפחות פעמיים ביום ניתן להשתמש בסבון נוזלי אקניל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)