בנזמיצין טופיקל ג'ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנזמיצין טופיקל ג'ל
    עדי
    22/07/2009

שלום!

אני סובלת מאקנה בינונית-קשה,הרופא עור שלי נתן לי בנזמיצין טופיקל ג'ל,הבנתי שיש לעשות הפסקה של כמה ימים לאחר שבועיים של שימוש במשחה,זה נכון ונחוץ??

אני התחלתי להשתמש במשחה לפניי 4 ימים.

המשחה לפעמים גורמת לגירוד בעור זה נורמלי?.

עוד דבר,האם צריך להשתמש במקדם הגנה בזמן השימוש במשחה?והאם למרוח את המקדם לפניי שאני מורחת את המשחה או אחריי?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנזמיצין טופיקל ג'ל

הוספת תגובה

• בנזמיצין טופיקל ג'ל

ד''ר צחי שלקוביץ
    26/07/2009

עדי שלום
    גירויים מהתכשיר בהחלט ייתכנו ואז מומלץ לעשות הפסקות קצרות. קרם הגנה משמש הינו נכון ונחוץ לכל אחד ללא קשר לטיפול, ולסדר המריחה אין כל חשיבות כל זמן שמאפשרים מרווח זמן בין המריחות המאפשר לכל אחד מהתכשירים להספג.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לבנזמיצין..

אור
    28/07/2009

שלום..
    הייתי רוצה לדעת כמה זמן לאחר הפסקת השימוש לגמריי בבנזמיצין עדיף עדיין שלא להחשף לשמש, אם בכלל..? כי הבנתי שהוא פעיל גם כשמורידים אותו.
    ואני משתמשת בו בהוראת הרופא כבר למעלה מ-3 חודשים ובזמן האחרון הוא מתחיל לייבש לי את העור ולעשות לי קילופים..מה רצוי לעשות נגד זה..?
    אני משתדלת לשים קרם לחות ולהסיר את שכבת העור המתה, האם זה נכון...?
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו