מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיטוי חורים באוזנייםליטל23/07/2009
שלום. חוררתי 2 חורים באוזניים בפעם הראשונה (בגיל 23). עשו לי את החורים בקניון בעזרת אקדח חורים עם עגיל רפואי. מהיום הראשון שעשיתי את החורים עוד לפני שהספקתי לחטא משהו כבר כאב לי נורא והתפתחה לי תחילתה של אינפקציה. ביום השני למרות שחיטאתי עם אלכוהול רפואי (לפי הוראותיה הלא מאוד מדויקות של המחוררת). כבר הייתה לי אינפקציה. באוזן אחת רק קצת כאב, ובאוזן השניה אינפקציה ממש רצינית - הרגשתי שאני מאבדת תחושה באוזן וגם קצת בחלק מהלסת ופחדתי נורא אז הסרתי את העגיל למשך כשעתיים וחיטאתי את המקום ואת העגיל בסביעור. לאחר מכן החזרתי את העגיל. אכן היום (היום השלישי) הנפיחות מעט ירדה אבל עדיין נפוח קצת וקצת כואב.
ולאחר כל הסיפור הזה, האם ישנן הוראות יותר ספציפיות לחיטוי האיזור שאתה יכול לתת? בעזרת מה, כמה פעמים ביום, האם מסירים את העגיל בכדי לחטא או לא וכו'. האם זה רק בהתחלה ככה כשעושים חורים או האם יכול להיות שהעגיל הרפואי עצמו גורם לתגובה דלקתית ואם כן האם זה יפסיק עם הזמן, האם זה אומר שאני צריכה רק עגילי זהב/כסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיטוי חורים באוזנים
ד''ר צחי שלקוביץ26/07/2009ליטל שלום
אין הוראות ספציפיות לחיטוי האזור אך ניתן למרוח במקום משחה אנטיביוטית- כאשר מורחים אותו על זרוע העגיל ומעבירים אותה הלוך וחזור בתוך החור. בקשר לסוג העגילים המעבר לזהב הינו רעיון טוב .
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש בשביל זה משחה -
רוני27/07/2009קוראים לה ויטה מרפן, עובד לכל סוגי החירוריםוהעגילים שבגוף.
האלכוהול שהמליצו לך מחמיר את המצב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)