חיטוי חורים באוזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיטוי חורים באוזניים
    ליטל
    23/07/2009

שלום. חוררתי 2 חורים באוזניים בפעם הראשונה (בגיל 23). עשו לי את החורים בקניון בעזרת אקדח חורים עם עגיל רפואי. מהיום הראשון שעשיתי את החורים עוד לפני שהספקתי לחטא משהו כבר כאב לי נורא והתפתחה לי תחילתה של אינפקציה. ביום השני למרות שחיטאתי עם אלכוהול רפואי (לפי הוראותיה הלא מאוד מדויקות של המחוררת). כבר הייתה לי אינפקציה. באוזן אחת רק קצת כאב, ובאוזן השניה אינפקציה ממש רצינית - הרגשתי שאני מאבדת תחושה באוזן וגם קצת בחלק מהלסת ופחדתי נורא אז הסרתי את העגיל למשך כשעתיים וחיטאתי את המקום ואת העגיל בסביעור. לאחר מכן החזרתי את העגיל. אכן היום (היום השלישי) הנפיחות מעט ירדה אבל עדיין נפוח קצת וקצת כואב.
    ולאחר כל הסיפור הזה, האם ישנן הוראות יותר ספציפיות לחיטוי האיזור שאתה יכול לתת? בעזרת מה, כמה פעמים ביום, האם מסירים את העגיל בכדי לחטא או לא וכו'. האם זה רק בהתחלה ככה כשעושים חורים או האם יכול להיות שהעגיל הרפואי עצמו גורם לתגובה דלקתית ואם כן האם זה יפסיק עם הזמן, האם זה אומר שאני צריכה רק עגילי זהב/כסף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיטוי חורים באוזניים

הוספת תגובה

• חיטוי חורים באוזנים

ד''ר צחי שלקוביץ
    26/07/2009

ליטל שלום
    אין הוראות ספציפיות לחיטוי האזור אך ניתן למרוח במקום משחה אנטיביוטית- כאשר מורחים אותו על זרוע העגיל ומעבירים אותה הלוך וחזור בתוך החור. בקשר לסוג העגילים המעבר לזהב הינו רעיון טוב .
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש בשביל זה משחה -

רוני
    27/07/2009

קוראים לה ויטה מרפן, עובד לכל סוגי החירוריםוהעגילים שבגוף.
    האלכוהול שהמליצו לך מחמיר את המצב .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו