שלום ערב טוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ערב טוב
    אור
    31/07/2009

הייתי אצל רופא עור אתמול ואני קצת מבולבל אם תעזרו לי אני אשמחהלכתי לרופא בשביל שתי דברים כתמים הפנים וכמו צלקות כאלהבזרוע היד שהוא מגדיר את זה כסימני מתיחה עכשיו הוא נתן לי שתי משחות ואני לא יודע בטוח איזה כל כך איזה משחה לאיזה בעיה למשחה אחת קוראים רט-אויט ולמשחה השניה אוון קרם להגנה \במיוחד לעור רגישכני כמעט בטוח שאוון זה לפנים ורט-אויט זה לזרוע של היד...ועוד שאלה בבקשה אני ביכלל הלכתי אליו בשביל הכתמים בפנים מה זה קשור שהוא הביא לי מקדם הגנה בתודה אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום ערב טוב

הוספת תגובה

• ?.

שחר
    01/08/2009

אני חושבת ששניהם לשני הבעיות קודם המשחה לצילוק ולכתמים ומעל זה תקרם הגנה כי אסור להיות בשמש עם המשחה הזאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    06/08/2009

בוקר טוב.

אין באפשרותנו בפורום לפענח את המלצות של עמיתנו האחרים. צור קשר עם רופא העור שלך ותקבל הבהרות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו