מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיזוףסתיו03/08/2009
שלום ,
רציתי לישאול שאלה בקשר לשיזוף ...
אני בהיר מאווווד ממש לבן והייתי רוצה קצת להשזף ולקבל צבע יותר שחום אבל בד'כ אני נירשף .. רציתי לישאול האם שמן שיזוף יגרום לכך שאני ישתזף יותר וישרף פחות ? ואם לא האם יש משהו שיכול לעזור לי להשתזף ... כי זהה ממש מפריע לי גוון העור הזה שאני מתביש להוריד חולצה לפעמים ..
אשמח לתושבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס06/08/2009בוקר טוב.
סוג העור- הוא תכונה גנטית. אם אתה נשרף בד"כ, זה יימשך. כל כווית שמש תוסיף לאפשרות של נזקים המצטברים.
לכן דעיה שלי- אל תנסה להשתזף. עם זאת- זו רק דעיה שלי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתיו
סתיו07/08/2009שניה זה אומר שאני לא יכול להשתזף לעולם ?
למרות שראיתי אנשים לבנים שכן הצליחו להשתזף .. וגם אצלי יש מקומות ניגד באיזור הידים שהם יחסית יותר שחומים (וזה יחסית כי גם הם לא כזה שחומים ) משאר הגוף .. לדוגמא באזור הידים ישלי תשיזוף הזה של הקטע של החולצה אם אתה מבין להמ אני מתכוון ....
רק חשוב לי לדעת אם אדם כמוי יוכל להשתזף ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרררררררה
סתיו10/08/2009שניה זה אומר שאני לא יכול להשתזף לעולם ?
למרות שראיתי אנשים לבנים שכן הצליחו להשתזף .. וגם אצלי יש מקומות ניגד באיזור הידים שהם יחסית יותר שחומים (וזה יחסית כי גם הם לא כזה שחומים ) משאר הגוף .. לדוגמא באזור הידים ישלי תשיזוף הזה של הקטע של החולצה אם אתה מבין להמ אני מתכוון ....
רק חשוב לי לדעת אם אדם כמוני יוכל להשתזף ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)