מה המחיר של ניתוחי פילינג בערך?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה המחיר של ניתוחי פילינג בערך?
    יניב
    11/08/2009

שלום. אני מעוניין לדעת כמה עולה בערך מחיר ניתוחי פילינג לפנים להסרת כתבים שלאחר האקנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פילינג

ד''ר מיכאל שוחט
    14/08/2009

לפני החלטה על ביצוע פילינג יש להתעייץ עם רופא עור או פלסטיקאי בכל מיקרה פילינג יכול לטפל רק בכתמים כהים וצלקות ולא בכתמים אדומים המחיר תלוי בסוג הפילינג קל בנוני או עמוק ונע בין 3000 שח ל16000 שח לפילינג עמוק בחדר ניתוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עשיתי פילינג

רבקה
    15/08/2009

אבל אני בת 54 ומבחינתי זה היה מעין "מייק אובר" לפנים. אז אני לא יודעת בן כמה אתה אבל שתדע שפילינג בינוני ופילינג עמוק בדרך כלל מיועדים לאנשים מעל גיל 40. במקרה של צלקות ואקנות וכאלה זה גם מאד מועיל אבל כמו שהד"ר ציין כדי לך ללכת לפגישת ייעוץ קודם שיתאימו לך את הטיפול לסוג העור. יכול להיות שיתאים לך הבינוני. אני עשיתי את העמוק שבו מורחים תמיסה כימית, מחטאים ואז העור נבנה מחדש, חלק ומדהים מתמיד:) כדאי לך ללכת לפגישת ייעוץ בכללית אסתטיקה, כל מי שאני מכירה שעבר שם איזשהו טיפול אסתטי (לא רק פילינג אלא הרמת עפעפיים, טיפולי קמטים,העלמת נימים וכו') היה מרוצה. לפחות בסניף שלי ברמת אביב היחס היה מדהים.
    שיהיה המון בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו