בעיות עור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות עור
    נטע
    25/08/2009

שלום רב,
    שתי שאלות:
    1) עור הפנים שלי במצב בינוני לא משהו אבל בסדר הלכתי לרופאת עור שהמליצה לי על "לוקסיד" וגם היא וגם הרוקחת אמרו להשתמש בקרם הגנה כי זה עלול לעשות כתמים...
    אבל רציתי לדעת אם בטוח מקדם הגנה 30 מספיק???* ואם זה בסדר להסתובב בלי כובע וכל מיני אביזרים למיניהם כי אני לא כל כך אוהבת את זה...???? *
    ובמשך כמה זמן יש להשתמש במשחה הטיפולית? בתור משהו קבוע או חודש או מה?*

2)יש לי באופן קבוע הצטברות של לכלוך על הגוף כמה שאני לא מתקלחת עם ספוג ופילינגים... רציתי לדעת האם יש סבון מיוחד או משו שיכול לעזור?*

תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות עור

הוספת תגובה

• ?

נטע
    27/08/2009

?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לקבל תשובה בבקשה?

נטע
    03/09/2009

?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות עור

ד''ר צחי שלקוביץ
    06/09/2009

נטע שלום
    1. קרם הגנה בעל SPF30 יעיל במצב זה ואין צורך באמצעים נוספים. השימוש בתכשיר הינו כל זמן שהאקנה קיים.
    2. אין כל דרך לענות על חלק זה של השאלה בלי לראות במה מדוב.ר
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו