מה מזריקים נגד הזעת יתר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה מזריקים נגד הזעת יתר?
    רבקה
    14/09/2009

שלום,

אני סובלת מהזעת יתר מזה כמה חודשים והתחלתי לברר על הזרקת בוטוקוס לאזור הבעייתי (בתי השחי). שבוע הבא יש לי פגישת ייעוץ בכללית אסתטיקה, אבל לפני שאני בכלל מעיזה לעשות את התהליך הזה אני חייבת להבין מה בדיוק מזריקים? איזה חומר זה הבוטוקס?ממה הוא מורכב?יש לו אישזהי השפעה מזיקה לטווח הארוך?
    אני ממש מקווה שאין תופעות לוואי להזרקות, מלבד הזעה מפצה שאני תוהה אם זה קורה בכל מקרה? או שרק לפעמים? אני בונה תקוותי על ההזרקה כי שום דבר אחר לא עוזר!!!!!

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה מזריקים נגד הזעת יתר?

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    16/09/2009

בוקר טוב.

הזרקת בוטולינום (Botox,Dysport) כיום נחשב טיפול הבחירה בהזעת יתר בבתי שחי. הטיפול למעשה נטול תופעות לוואי ולא גורם להזעה מפצה. צריך להביא בחשבון שטיפול נותן תוצאה טובה, אך זמנית (6-8 חודשים).
    רשימת הרופאים הישראלים המוסמכים לבצע את הטיפול ע"י החברה הבין לאומית להזעת יתר ניתן למצוא באתר של החברה:

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו