מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיגמנטציה משמש מתחת לעייןאביבה28/09/2009
לפני כחודשיים הופיעה לי כתם לבן מתחת לעיין מתחת לעפעף התחתון כמו כווית שמש.
כתם שהפך להיות פיגמנטציה,גם הרופא עור שלי אישר לי שזה פיגמנציה.
זה מאוד מפריע לי מבחינה אסטטית. כיצד פותרים בעיה זו, על ידי איזו שיטה? אולי פילינג?
אודה מאוד לתשובה מהירה - אביבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אביבה
לבנת29/09/2009מה שלומך?
ברור שקשה להגיד מה הכי מתאים מעל גבי הפורום כי הכי טוב זה באמת לראות את הכתם וככה לייעץ. אבל יכולה להגיד לך שגם לי היו כתמי פיגמנטציה ואני באמת הלכתי על אופציית הפילינג. עשיתי פילינג בינוני שזה מסיר את הכתמים וגם קמטים בכללית אסתטיקה. אז אני ממליצה לך ללכת לפגישת ייעוץ שם כי באמת שיש שם (לפחות בסניף שלי בנתניה) רופאים מקסימים ויחס מצוין. זה מעולה שאת מבררת על זה עכשיו כי בסתיו/חורף זה הכי טוב לעשות כשאין שמש חזקה. ועוד אם תעשי את זה בקרוב ויש לך חופש בסוכות תוכלי להחלים בבית ולחזור לעבודה חלקה! זה מה שאני עשיתי אבל בחנוכה שעבר.
בהצלחה,
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)