כתם לידה , ונימים ברגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתם לידה , ונימים ברגליים
    אורטל
    02/10/2009

שלום רב ,
    הנני אורטל בחורה בת 23 , יש לי בעייה לחשוף את רגליי בגלל שיש לי כתם לידה בינוני והצטברות נימים ברגליים.
    בנוגע לכתם לידה:
    נולדתי עם כתם לידה בינוני ברגל השמאלית בצבע אדמדם , ברצוני לדעת האם ניתן להסירו ע"י לייזר האם זה אמין ויש תוצאות ?
    למי אני אמורה לפנות?
    מה העלות בערך?
    לצורך העניין - ואני מבוטחת בכללית פלטניום אוליי זה אפשרי לעשות זאת ולקבל הנחה דרך הקופה
    בנוגע לנימים:
    ברגליים יש לי הצטברות של נימים וזה נורא מפריע לי לאסטטיקה של הרגל אני לא חושפת את רגליי
    האם ניתן לטפל בזה מבלי לעבור ניתוח?
    אם כן איפה? ומה העלות פחות או יותר?
    בתודה מראש ,
    אורטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתם לידה , ונימים ברגליים

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    13/10/2009

אורטל, שלום.

לגבי כתם לידה מומלץ לפנות לכירורג פלסטי. לגבי הנימים הכתובת הישירה - זה כירורג כלי דם, אך אם המוגבלת ולא עמוקה במיוחד- ניתן למצוא פתרון גם במרפאות אסתטיות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך...

אורטל
    18/10/2009

שלום ,
    האם המרפאות האסטטיות אמינות ... הטיפולים בלייזר מוצלחים?
    הלכתי למרפאה פרטית ומוכרת על מנת לקבל ייעוץ בטיפול לייזר והזרקות .. זה לא פוגע בכלי הדם? האם ייתכן ויגרם לי נזק בלתי הפיך שאוליי עדיף להישאר עם הנימים כפי שהם?
    בתודה מראש.
    אורטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו