מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה ...עדי17/10/2009
שלום רב, אני בת 19הייתי רוצה לשאול מה אני יכולה לעשות על מנת למנוע פצעים לאחר גילוח בקו הביקיני ולפעמים הפצעים נובעים אצלי מהסיבה ששיערה צומחת לי מתחת לעור(האם הסרת שיער באיזור זה ע"י השעווה תפטור את הבעיה ואת צמיחתם של השיערות מתחת לעור).
ועוד שאלה , יש לי פצעים קטנים ואדומים באיזור ה"טוסיק" והעור באיזור זה ניראה מאוד מגורה ולא חלק ועם נקודות שחורות (ואלה לא שיערות או משו נקודות שחורות בתוך העור כזה), ביקרתי אצל רופא עור והוא אמר שזאת אקנה וניתן להשתמש באקנהמיצין נוזלי או קרמי השתמשתי בשני הם לאורך תקופה ארוכה מאוד(חצי שנה בערך) אומנם זה הוריד את האדמומיות לתקופה קצרה ושוב חזר ..במילים אחרות לא ממש עזר .
מה עלי לעשות בנידון והאם יש תחשירים אחרים שבהם אני אוכל להשתמש או כל טיפול אחר שיוכל לעזור
אשמח מאוד אם תעזרו לי,
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
ד''ר מיכאל שוחט22/10/2009לעיתים הסרת שיער בלייזר או בקרן אור באזור המיפשעות יכולה לפתור את הבעיה לגבי הישבן ניתן להשתמש מקומית בתחליב קלמין ליבוש וואים אין הטבה עלייך לפנות לקבלת טיפול עיי רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)