עיבוי/מילוי שפתיים-אובדת עצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיבוי/מילוי שפתיים-אובדת עצות
    נועה
    28/10/2009

אני מעוניינת בעיבוי שפתיים, הלכתי לאיבוד עם מושגים לא ברורים ואני לא יודעת מאיפה להתחיל. מה חשוב לשאול? איזה חומר מומלץ? מהו מחר רציונלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים

ד''ר מיכאל שוחט
    30/10/2009

מומלץ טיפול בחומר טיבעי מתכלה כמו חומצה הילורונית המחיר בין 2000 ל2500 שח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד לגבי עיבוי שפתיים...

נועה
    03/11/2009

האם העובדה שרשת מסויימת דורשת 900 ש"ח עבור ההליך (יש צורך רק בחצי מזרק ואני נדרשת לשלם רק על החצי) אמורה להתריע על כך שמשהו לא תקין שם ? כי זה באמת המקום הכי זול ובדקתי בהרבה מקומות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא שמציע לך חצי מזרק --סכנה!!!!!!

דפנה
    03/11/2009

זה אומר שהרופא " מכר " למשהי אחרת את החצי השני !!!!!!! וזה מאוד מסוכן כי הנוזלים מהגוף של המטופלת האחרת יכולים במקרה לחדור למזרק שלך -----צריכים להזהר מאוד מאוד מרופא שמוכר חצי מזרק !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לעיבויי שפתיים טבעי עדין

שרון
    03/11/2009

אני ממליצה לך ללכת ליעוץ לדר ליפשיץ רוברטו הוא רופא מומחה וותיק בתחום הוא יתן לך יעוץ מקצועי והכי חשוב יעוץ אמיתי הוא הזריק לי מזרק שלם והראה לי אותו , הכי חשוב שתאמיני ברופא שלך ,אגב הוא לקח לי 2000 שח למזרק שזהו מחיר סביר ביותר במיוחד לרופא בעל שם מוכר ואמין כבר שנים רבות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו