לגבי תריאולון, חייב תשובה בדחיפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי תריאולון, חייב תשובה בדחיפות
    שוקי
    08/11/2009

שלום רב,
    אני כבר כחצי שנה משתמש באורקוטן ועקב זה נוצר לי יובש מאוד כבד בשפתיים, כל הזמן מדממות, לכן ביקשתי מרופא העור שירשום לי משכה לזה, הרופא נתנה לי מרשם לקנות "תריאולון" ומרחתי זה באמת עוזר תוך מריחה אחת היובש נעלם לגמרי,

עכשיו הבעיה שמדאיגה אותי זה, שהלכתי אל רופא אתמול והוא צעק עליי שהרופא סתומה שהתרופה יכולה להרוג אותי, שאסור בשום אופן למרוח על השפתיים ומסוכן ביותר אם זה נכנס למחזור הדם..

היו לי מצבים שירד לי דם בשפתיים ומרחתי את זה ...... די הרבה וגם קצת בלעתי מזה בטעות כמובן, טעם מגעיל,

בכל מקרה.. הרופא שרשמה לי את התרופה לא הסבירה איך להשתמש וכמובן שצריך למרוח על פי ההגיון על השפתיים..

מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    09/11/2009

בוקר טוב.

אין באפשרותנו בפורום לחוות דעת על ההחלטות של רופאים אחרים. על כל מה קשור לאופן הטיפול והשפעותיו עליך להתייעץ עם רופא העור המטפל שלך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו