נגע בגב כפות הידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נגע בגב כפות הידיים
    לא משנה
    31/03/2007

שלום רב,

הינני גבר בן 30 , לפני כחודש הבחנתי באדמומיות דמויית פריחה ובקוטר של 4-5 ס"מ בגב כף ידי, האיזור נראה מודלק לאחר מספר ימים הבחנתי בשני נגעים נוספים, קטנים יותר בגב כף היד השנייה, באופן כללי האיזור מגרד (ממש מעט) ושרף והאדים מאוד לאחר שבא בטבילה במי הים . לאחר שימוש במשחה בשם "אגיסטן" (לא על פי המלצת רופא) חלה נסיגה מסויימת בנגעים אולם אלה לא נעלמו לחלוטין והעור נעשה קשקשי משהו, הנגעים חזרו למצב קדמותם לאחר מספר ימי הפסקת הטיפול . גודל הנגעים נדמה שלא השתנה משמעותית בתקופה הזאת .

יש לי תור לרופא עור רק בעוד כשבוע וחצי והאמת שקראתי ברשת אודות המחלה ספחת, אני מאוד חושש שמדובר בכזו והדאגה היא רבה .

השאלות :

1 . האם על פי התיאור (אני יודע שלא תוכל לקבוע בבירור) זה נשמע כספחת ?
    2. האם העובדה שמי ים צרבו וגירו משמעותית את הנגע יש בה כידיי לרמוז שלא מדובר בספחת כי הרי ידוע שאחד הטיפולים המקובלים במחלה הינו טבילה במימי ים המלח ?

המון המון תודה מראש וחג שמח,
    המודאג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נגע בגב כפות הידיים

הוספת תגובה

• נגע בגב כף יד

ד''ר מיכאל שוחט
    02/04/2007

קשה מאד על סמך תאורך לתת אבחנה מדויקת בכל מיקרה אין שום קשר בין הגירוי והצריבה במגע עם מי ים לאבחנה מומלץ שתיגש לבדיקת רופא עור ועד הבדיקה אפשר למרוח קרם שימון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו