מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנה ציסטיתום20/11/2009
שלום,
אני בן 28 וכבר מספר שנים סובל מבעיית אקנה קשה שהחלה בגב ובפנים, לאחר טיפול בראוקוטן האקנה בפנים נעלם אך נשאר בגב ובחצי שנה האחרונה התפשט לאזור הישבן ובית השחי.
לפני חודשיים התחלתי בטיפול אנטיביוטי למשך חודש, שטיפה בסבון טיפולי, משחה לאף (שאמורה לטפל בחיידק מסויים שיכול לגרום לזה) ובדאודורנט רפואי. הטיפול אמנם שיפר מעט את הבעיה בגב אך הבעיה בישבן רק בחמירה וכנ"ל בבית השחי.
הפצעים כואבים מאוד, והזיהום בבית השחי כואב במיוחד ומפריע לי בתפקוד היומי, האזור תמיד לך ומפריש דם (במידה ואני לובש חולצה לבנה רואים את הדם מיד).
אני לא מעוניין בטיפול חוזר בראוקוטן עקב הסיכונים האפשריים.
אילו עוד טיפולים מומלצים? האם יש טיפול עם תוצאות פחות או יותר מיידיות?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
ד''ר מיכאל שוחט20/11/2009במידה ומדובר בנגעים ציסטיים ניתן לטפל כרורגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון כירורגי
תום25/11/2009פתרון כירורגי יפתור את הבעייה לצמיתות וימנע צמיחה של נגעים חדשים?
פתרון הזה תקף גם לגבי הבעייה בבית השחי?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיתרון כרורגי
ד''ר מיכאל שוחט26/11/2009במידה ואתה מתאים לטיפול הטיפול יקל וישפר את המצב כולל בבית השחי ואולם הוא אינו יכול להבטיח מניעה של נגעים חדשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון קבוע
תום30/11/2009תודה על העזרה.
אין פתרון אפשרי שיפתור את הבעית לצמיתות ולא יצמחו נגעים חדשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)