הזעת יתר בכפות הידיים!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזעת יתר בכפות הידיים!
    שמרית
    21/11/2009

אני בת 19 וסובלת מהזעה בכפות הידיים השתמשתי כמה חודשים באנהידרול פורטה וזה לא כלכך עזר.. אני מעוניינת לנסות ולעבור כל טיפול אפשרי על מנת לדכא את ההזעה..
    אשמח אם תאמר לי מה אני יכולה לעשות..

שמרית!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזעת יתר בכפות הידיים!

הוספת תגובה

• הזעה בכפות ידיים

ד''ר מיכאל שוחט
    21/11/2009

קימים מס טיפולים אפשריים כמו ניתוח ,הזרקת בוטוקס או שימוש קבוע באמבט מינרלים יונטופורזיס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שמרית

ענת
    22/11/2009

הייתי לי את הבעיה שלך, ולפני חודש וחצי עשיתי הזרקת בוטוקס. 20 דקות, כמה דקירות ושבועיים אחרי- הזיעה נעלמה! הבאסה שזה כנראה מחזיק למשהו כמו שנה, אבל רציתי לנסות את זה קודם כי אני מאד מפחדת מניתוחים. לא שזריקות זה משהו מלבלב, אבל עדיף לי, פרוצדורה פשוטה יותר. זה אומנם לא זול, אבל אני חושבת שאם יש לך ביטוח רפואי והמרפאה שלך עושה את הזריקות אז תהיה לך הנחה. אני עשיתי בכללית אסתטיקה בגלל שאני מבוטחת בכללית, אבל לדעתי גם קופות אחרות עוזרות קצת עם מחירים. אם תרצי לשמוע עוד פרטים תכתבי לי ואני אוכל להמליץ לך גם על רופא.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזעת יתר

שרון
    23/11/2009

שמרית שלום,
    אנו בפרופורציה יכולים להמליץ לך על טיפול בבוטוקס. במהלך הטיפול מוחדרת כמות מדויקת וקטנה של החומר הפעיל, המפסיקה את הזיעה לתקופה של כחצי שנה. לאחר מכן יש לשוב על הטיפול.

אם את מעוניינת בטיפול, אנו מזמינים אותך ליצור עמנו קשר ולתאם פגישת ייעוץ, ללא תשלום, עם רופא.

המשך שבוע מצוין!
    צוות פרוורציה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו