מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שער דחוף!!!!!!!!אפרת23/11/2009
שלום!!
לפני שנה בחודש נובמבר עשיתי החלקה כימית בשער ולאחר 3 חודשים עשיתי שוב פעם החלקה כימית בשער ובמשך 3 חודשים השתמשתי במחליק שער (מכיוון שההחלקה לא יצאה טוב)
ולאחר חצי שנה הלכתי לעשות שוב פעם החלקה אבל יפנית וספר אמר שאני לא יכולה לעשות מכיוון שיש לי נשירה חזקה(והנשירה התחילה אחרי שעתי את 2 ההחלקות) אז הוא אמר לי ללכת לעשות בדיקת דם ועשיתי והכל תקין אז הוא אמר לי שאני צריכה לגזור קצת מהשער (את השרוף)ולהפסיק להחליק במחליק ולתת לשער לנוח השאלה שלי:האם אני יכולה בכל זאת לעשות החלקה יפנית אחרי שנתתי לשער לנוח בערך שנה והאם יקרה לשער משהו אחרי ההחלקה יפנית שאני יעשה ?והאם אני יכולה לבנתיים להמשיך להחליק במחליק? או שיש תרופה בשביל זה ?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס24/11/2009אפרת, בוקר טוב.
ללא ספק, החלקה מכל סוג פוגעת בשיער. אם חשוב לך לשמור על שיער בריא- תוותרי על החלקות.
המשך יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שער
אפרת24/11/2009רציתי לדעת אם באיזה שהוא שלב אני יוכל לעשות החלקה יפנית ??
והאם לבנתיים אני יכולה לעשות פן??
ואולי יש תרופה שתעזור לנשירה??
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס24/11/2009לגבי תרופה מומלץ להתייעץ לרופא עור באזור מגוריך, כרק בבדיקה אישית ניתן להתרשם מהבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)