צלקות וחורים בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקות וחורים בפנים
    שירה
    25/11/2009

שלום אני בת 23 ובשלוש-ארבע השנים האחרונות התפתחה צלי בעיית פצעים בפנים,בנוסף לזה ללא איפור ישנם הרבה חלקים אדמומיים ולא מחמיאים ובחצי שנה האחרונה שמתי לב לצלקות וחורים.זה מאוד מאוד מפריע לי,יותר מהפצעים (שניתנים לויסות ע"י גלולות הריון ונקיון הפנים) מפריע לי הצלקות והחורים והאדמומיות וזה בלתי אפשרי לצאת בלי איפור מהבית.השאלות שלי הן:
    1-למה בכלל זה קורה,ז"א,מהי הסיבה הפנימית לכך שהתוצאה היא פצעים וכ'ו בפנים? (עשיתי בדיקות דם הורמונליות שניתנו ע"י גניקולוג ויצאו תקינות).
    2-מה ניתן לעשות על מנת לטפל בתוצאות הפצעים-כתמים,צלקות,חורים וכו'?
    תודה על ההקשבה והעזרה,שירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקות וחורים בפנים

הוספת תגובה

• צלקות

ד''ר מיכאל שוחט
    26/11/2009

הצלקות נגרמות עקב פגיעה עמוקה בעור כתוצאה מתהליך דלקתי מקומי ניתן עיי טיפול בפילינג כימי או לייזר לטפל בצלקות ובכתמים החומים ואולם יש לטפל תחילה בפצעים ולמנוע הווצרות צלקות חדשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,ועוד שאלה קטנה..

שירה
    28/11/2009

כיצד לטפל בפצעים על מנת שלא יווצרו עוד צלקות והאם הטיפול בפילינג מחליק ומעלים אותן והאם זה בסדר לגיל שלי (23) לעשות פילינג כזה או שזה עלול לפגוע בעור? תודה שוב ואשמח לתשובה,שירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה

ד''ר מיכאל שוחט
    28/11/2009

יש לפנות לרופא עור לקבלת טיפול מקומי לפצעים כמו קרם אדפרין או שילוב אחר אנטיביוטי כמו בנזמיצין טיפול מקומי בלייזר מקלף יכול לשפר משמעותית את המצב ואולם יש לבדוק כל מיקרה לגופו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו