עיבוי שפתיים והעלמת שחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיבוי שפתיים והעלמת שחורים
    ענת
    26/11/2009

שלום,
    מה עדיף מילוי זמני או קבוע לשפתיים?ואיזה טיפול מומלץ להעלמת שחורים מתחת לעיניים?
    האם כדאי מילוי קמטים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מילוי ופיגמנטציה

ד''ר מיכאל שוחט
    28/11/2009

עדיף מילוי בחומר זמני לגבי כהות מתחת לעניים קימים מס טיפולים כמו פילינג כימי טיפול לייזר או מילוי יש לציין שהמילוי הוא זמני וטיפול לייזר או קילוף כימי התוצאות הינן לטווח ארוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילינג כימי

ענת
    29/11/2009

היי,

אני די מתקשה לתת לליזר ודברים כאלה להתקרב אליי. בגלל זה עד היום לא עשיתי הסרת שיער בלייזר למרות שאומרים שזה מעולה. אז עשיתי פילינג כימי עמוק כי מצבי היה רע וזה באמת יצא מעולה. אני חייבת להגיד לך שזה זמן מצוין לעשות את זה בחורף, אז תבדקי את זה. אני עשיתי אצל ד"ר פריד בחדרה (שייך לכללית אסתטיקה אם זה משנה לך). אה ובקשר לשפתיים, אני חשבתי דווקא לעשות איפור קבוע שיעצב אותן יפה ולא ממש לנפח. אבל זו אני...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו