מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית זיעה.שר29/11/2009
שלום , אני בת 16 , לא סובלת מעודף משקל או מחלות כלשהן.
במשך בערך כשנה אני סובלת מזיעה בבית השחי גם אם לא חם לי.
הזיעה היא בד"כ ללא ריח. הדבר מאוד מפריע לי משום שנשארים לי עיגולי זיעה על החולצות ואני מתביישת להרים ידייים. אני ילדה אסתטית ונקייה ואני לא מבינה מדוע זה קורה.
חשוב לציין שאני מקבלת מחזור אך לא תמיד באופן סדיר.
יש מה לעשות? אולי כדורים? או טיפול?
אשמח לתגובה מהירה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס30/11/2009שר, שלום.
טיפול הבחירה כיום להזעה בבתי שחי הוא טיפול בהזרקות של בוטולינום טוקסין (Botox;Dysport)
טיפול קל, מהיר, יעיל, נטול תופעות לוואי.
מומלץ לפנות לרופא שעוסק בכך באזור מגוריך.
המשל יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל עוד משהו...
שר30/11/2009יכול להיות שזה משהו הורמונלי ? ושזה יעבור ע"י משהו שהוא לא הזרקות? כי פשוט בחיים לא סבלתי מזיעה מוגברת עד השנה האחרונה ורק באיזור בית השחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)