טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 32. שמעתי מרופאי עור מובילים בתחומם שבגיל שלי רצוי להתחיל להשתמש באופן קבוע בראטין A לעיכוב הזדקנות העור. לעומת זאת הקוסמטיקאית שלי שהיא רפואית ממש סולדת מן החומר וטוענת שהעור מתמכר אליו וכל עוד אני משתמשת בו העור ייראה נהדר וברגע שאפסיק העור ייראה גרוע מכפי שהיה נראה ללא הייתי משתמשת. בכל זאת קניתי את המשחה בריכוז של 0.05% שרופא עור נתן לי וזאת בעקבות שהעור שלי כבר מכיא משחות מסוג זה בגלל פיגמנטציות הריון למינהן. אשמח לשמוע דעה נוספת בעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד