אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה
    שרון
    01/12/2009

שלום,
    יש לי או הייתה לי אקנה קלה\בינונית. אף רופא לא המליץ לי על ראוקוטן אך תמיד פטרו אותי במשחות כאלה ואחרות שלא ממש עזרו. אציין כי הייתי גם אצל רופאים "מומחים". ביררתי לגבי טיפול פוטודינמי אך לא שמעתי כאלו המלצות על הטיפול ולכן החלטתי לנסות בכל זאת משהו אחר. הלכתי לקוסמטיקאית שעברתי אצלה סדרת טיפולים (כשלושה), טיפול המותאם לטיפול באקנה, הוא נקרא טיפול הידרדרמי ובו בין היתר , חוץ מהמסכות והפילינג העמוק שעברתי , עברתי גם החדרת חמצן וגם טיפול ניקוי הפנים. אציין כי הפנים לאחר הטיפול הראשון קיבלו טראומה אך תוך כשבוע הפצעים הפכו לקילופים ופשוט עברו. כיום לאחר שלושה טיפולים כאשר מעבירים את היד על הלחי העור חלק (למעט שניים או שלושה פצעונים פנימיים) אך נותר לי זכר למה שהיה פעם וזה נקודות אדומות איפה שפעם היו הפצעים. העור עצמו חלק באותן נקודות אך הן אדומות ורואים את זה גם למרחוק. כלומר, לא צריך להתאמץ כדי לראות ואז נראה כאילו עדיין אני "מחוצקנת". שאלתי היא כזאת האם יש דרך שבה אוכל להעלים את הכתמים האדומים (זכר לטראומה שמלווה אותי כבר כמה שנים)? אציין כי יש לי כתמים רק בלחיים וגם, לא על כל הלחיים.
    כמו כן אצלי הפצעים מופיעים רק כפצעים פנימיים, פניימיים אך נראים לעין. רציתי לדעת אם אפשר לדעת ממה נובעים פצעים פנימיים?
    בעבר עבדתי בעבודה מלאה בשמן לחות וחום ואז החצקונים היו בעיקר כאלה שאפשר לפוצץ. כיום הם הפכו לפנימיים בלבד.
    האם אפשר לטפל ולהעלים ולהגיע אולי לא לעור חלק לגמרי אבל לכמעט עור חלק?
    אודה לכם על ההתייחסות
    בתודה רבה מראש, שרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה

הוספת תגובה

• נ.ב

שרון
    01/12/2009

שאלה נוספת היא האם גלולות או ראוקטן יכולים להעלים את הכתמים האדומים, או שתפקידם הוא העלמת הפצעים.. !?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תגובה ...

שרון
    04/12/2009

להודעה שכתבתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה

ד''ר צחי שלקוביץ
    06/12/2009

שרון שלום
    בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, כאשר הפצעים נעלמים לחלוטין בדרך כלל תוך מספר חודשים נעלמים גם הכתמים האדומים ולכן צריך לדאוג לסיום מוחלט ככל האפשר של הפצעים וזאת בדרך כלל בעזרת רואקוטן.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו