פרונקל ובעיות עור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרונקל ובעיות עור
    הילה
    04/12/2009

לפני כ-4 חודשים סבלתי מפרונקל בשני הירכיים במקביל, המצב החמיר וטופלתי באנטיביוטיקה למשך כשבוע, 3 פעמים ביום.
    השבוע שוב הופיע לי פרונקל באיזור הגב התחתון-ישבן והסימטופים מאוד דומים למה שהיה לי לפני כן אלא שעכשיו "תפסתי" את זה בזמן ואני מורחת משחה בשם איכטמול.
    בלי קשר (או שעם קשר..) יש לי גירוד כבר חודש ומשהו בבית השחי, הפסקתי להשתמש בדאודורנט לכמה ימים וזה לא עוזר, עברתי לדיאודורנט טבעי והגירוד לא מפסיק בשני הצדדים- זה מגיע למצב שהעור אדום בחלק מסוים ויש לו מרקם שונה- חלק ומבריק..
    קצת רקע- עשיתי בדיקות דם לפני חודשיים וחוץ מבעיות אלרגיה לא הופיע משהו חריג.. אני לא לוקחת תרופות באופן סדיר ומשתדלת בכלל לא.. בת 23..
    מה אפשר לעשות וממה זה נובע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרונקל ובעיות עור

הוספת תגובה

• פרונקל

ד''ר צחי שלקוביץ
    06/12/2009

הילה שלום
    הטיפול שאת עושה הינו הטיפול הנכון. בדרך מדובר בזקיקי שיער שהפתח שלהן נסתם ונוצרת שם דלקת. לגבי הגירוד בבתי השחי עלייך להבדק אצל רופא עור.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו