הבהרת עור המפשעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבהרת עור המפשעה
    יעל
    09/12/2009

שלום, אני בעלת עור בהיר אך באזור הנרתיק ופי הטבעת הגוון הוא כהה בהרבה. האם ניתן להבהיר את העור באמצעות תכשיר לשימוש ביתי. אינני מעוניינת שרופא/ קוסמטיקאית יעשו זאת משום שאני מתביישת. עם כל המודעות לאזורים אילה לאחרונה אני מרגישה שהמקום לא נראה אסתטי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבהרת עור המפשעה

הוספת תגובה

• הבהרה

ד''ר מיכאל שוחט
    09/12/2009

עלייך לגשת לרופא עור לקבלת מרשם לקרם הבהרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא פיגמנטציה - אסור למרוח שם

יעל
    09/12/2009

זה לא פיגמנטציה וקרם הבהרה לא יעזור ואני בכלל לא בטוחה שמותר לך לשים שם מכוון שהקרמים האלה מכילים חומרים שלא מתאימים לאזור הזה מאחר והספיגה באזור זה היא פי -100 - כבר קרה שמישהי מרחה שם משחה שנגמר לא טוב בגלל שזה הגיע למחזור הדם!!!!

כנראה שמדובר בשינוי הורמונלי , מה גילך ? מה משקלך ?

במפשעה אולי יכול לעזור אם תשטפי עם סודה לשתייה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיגמנטציה

ד''ר מיכאל שוחט
    11/12/2009

עלייך לפנות לבדיקת רופא עור בחלק מהמיקרים קרמים יכולים לעזור ואבקש לא להתייחס לתגובות
    שלא ניתנות על ידי רופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי שמנסה יודע

יעל
    11/12/2009

הציבור בעל ידע לפעמיים גדול יותר משל הרופאים ואין כמו לחלוק נסיון!!! ....אז היא כבר תחליט למי להקשיב .......לא פעם ולא פעמיים קרה שקיבלתי המלצות מרופאים שהתבררו כטעות אחת גדולה- אז דברי הרופאים הם לא " דברי אלוהים " תבינו את זה כבר!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו