מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהשלי28/09/2007
שלום רב
אני בת 20 ואף פעם לא הייתה לי בעיית פצעים . לפני שנה בזמן צבא התחילו לצאת לי פצעים בפנים ובגב ואז לא ידעתי מזה אקנה בכלל והייתי מפוצצת את הפצעים ולא מטפלת בפנים כראוי . הפצעים רק החמירו ובשלב מאוד קשה בפנים הלכתי לרופא עור והוא נתן לי קיורטן 2 כדורים ליום. אני לוקחת את הכדורים כבר חודשיים ושבוע והפנים נראים זוועה כל הפצעים נהיו מוגלתיים והדבר היחיד שהשתנה זה שיש לי פחות שחורים ואין לי פצעים בגב. אני ממש ממש פוחדת שזה ישאר לכל החיים וחשבתי שאחרי חודשיים הפצעים יתחילו לעבור , אני כל היום בבית כי אני מתביישת לצאת .. יש לציין שאני לא אוכלת נכון אני אוכלת ג'אנק פוד ושוקולדים אבל גם בתקופה שלא אכלתי עדיין היו לי פצעים . וגם אני מנקה אני הפנים בוקר וערב על ידי סבון של ד"ר אור.
מה אני אמורה לעשות אם עד עכשיו הטיפול לא עזר אז הוא לא יעזור יותר?
והאם בגלל שאני שמה מייק אפ כל יום למשך חצי יום מקשה על הפצעים לעבור?
אודה לתשובתכם וסליחה על אורך השאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה
ד''ר צחי שלקוביץ30/09/2007שלום רב
מכיוון שממוצע הטיפול הוא כ-6 חודשים והתגובה מניסיוני יכולה להגיע בכל שלב , הרי שכרגע מוקדם מדי להסיק מסקנות והייתי ממליץ לך להמשיך את הטיפול באופן סדיר.
בברכת חג שמח
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)