נגעים והטיפול בהם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נגעים והטיפול בהם
    שלומית
    14/12/2009

שלום רב,
    אני בת 31, סובלת מאז שזוכרת את עצמי בנגעים שומניים שצומחים בכל מקום אפשרי בגוף
    בעיקר במקומות עם צמיחת שיער (שחי, מפשעה, עכוז, גבה).
    עברתי כבר 6 ניתוחים להסרת הנגעים (מין גושי שומן כאלו, שבהתחלה נראים כמו חצ'קונים ולאחר
    תקופה כבר גדלים מתחת לעור והופכים להיות ממש גושים) .
    הניתוחים נעשו על ידי 3 כירורגים שונים (כיוון ששיניתי מקום מגורים) ולאף אחד מהם לא היה הסבר ממה הם נובעים ומה ניתן לעשות בכדי למנוע את צמיחתם.
    3 מתוך הניתוחים נעשו במפשעה, מיותר לציין את הרגישות של הנ"ל הן מבחינה אסתטית והן מבחינת חוסר הנוחות שהם גורמים לי. כרגע יש לי נגע נוסף אשר ממתין לניתוח. כמו כן, אני כבר רואה "נגעים פוטנציאליים" ז"א השיערה צומחת מתחת לעור וכך בעצם מתפתח הנגע.
    חשבתי לבצע טיפול לייזר במקום ובכך למנוע צמיחת שיער, דבר שאולי יכול לעזור לי .
    האם ישנם טיפולים דרך קופות חולים? אני במכבי ויש לי מכבי זהב.
    האם יש לכם עצה אחרת איך לטפל בנגעים?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נגעים והטיפול בהם

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    16/12/2009

שלומית, שלום.

לא ניתן לחוות דעת על מצבך באופן וירטואלי. ההמלצה היא לאסוף את כל המסמכים (תוצאות של הבדיקה ההיסטולוגית, תוצאות של תרביות, חוות דעת וכ"ד) ולקבוע פגישת ייעוץ עם היועץ על של קופ"ח שלך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו