מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאג מאוד ,אשמח לעזרהkoko1000014/12/2009
סיימתי טיפול בראוקוטן לפני כחודשיים. העור שלי עדיין מאוד רגיש,כאשר אני מגרד במקום מסויים העור מתנפח נורא,לפעמים אני מרגיש מן חום בפנים ואז אותו מקום נהיה אדום ולאחר חמש דקות הכל עובר כלא היה.
היום ביקרתי אצל רופא המשפחה שלי,הוא אמר לי שבדרך כלל צריך יותר משני חודשים כדי להתנקות מהתרופה. רופאת העור שלי חשבה אחרת,היא הפנתה אותי לאלרגולוג,ובממצאי הבדיקה היא כתבה: דרמגרפיזם אדום באיזור גירוד אדמומיות.
היא הביאה לי את התרופות: TELFAST 180 MG ו CALAMINE ZINC CD CF ו NERIDERM 30 MG
האם עלי להשתמש בתרופות או להקשיב לעצתו של רופא העור ופשוט לחכות ?
נ.ב : אני בן 17,חיפשתי מקרים דומים לשלי באינטרנט אך לא מצאתי,אני מודאג מאוד,אשמח לייעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס16/12/2009בוקר טוב.
טיפולים והמלצות שקיבלת מבוססים על בדיקה האישית ע"י הרופאים. אין כל דרך לחוות דעת על המלצות שקיבלת באופן וירטואלי.
המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיליתי את הבעיה
koko1000016/12/2009זה דרמוגראפיזם בעקבות הטיפול בראוקוטן,האם ניתן לעשות משהו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה***
ד''ר אלכסנדר אלטס16/12/2009להמתין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)