מודאג מאוד ,אשמח לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאג מאוד ,אשמח לעזרה
    koko10000
    14/12/2009

סיימתי טיפול בראוקוטן לפני כחודשיים. העור שלי עדיין מאוד רגיש,כאשר אני מגרד במקום מסויים העור מתנפח נורא,לפעמים אני מרגיש מן חום בפנים ואז אותו מקום נהיה אדום ולאחר חמש דקות הכל עובר כלא היה.

היום ביקרתי אצל רופא המשפחה שלי,הוא אמר לי שבדרך כלל צריך יותר משני חודשים כדי להתנקות מהתרופה. רופאת העור שלי חשבה אחרת,היא הפנתה אותי לאלרגולוג,ובממצאי הבדיקה היא כתבה: דרמגרפיזם אדום באיזור גירוד אדמומיות.

היא הביאה לי את התרופות: TELFAST 180 MG ו CALAMINE ZINC CD CF ו NERIDERM 30 MG

האם עלי להשתמש בתרופות או להקשיב לעצתו של רופא העור ופשוט לחכות ?

נ.ב : אני בן 17,חיפשתי מקרים דומים לשלי באינטרנט אך לא מצאתי,אני מודאג מאוד,אשמח לייעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאג מאוד ,אשמח לעזרה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    16/12/2009

בוקר טוב.

טיפולים והמלצות שקיבלת מבוססים על בדיקה האישית ע"י הרופאים. אין כל דרך לחוות דעת על המלצות שקיבלת באופן וירטואלי.

המשך יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיליתי את הבעיה

koko10000
    16/12/2009

זה דרמוגראפיזם בעקבות הטיפול בראוקוטן,האם ניתן לעשות משהו ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    16/12/2009

להמתין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו