כתמי קפה בחלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמי קפה בחלב
    איתמר
    15/12/2009

שלום!

אני בן 15 ויש לי כתמי קפה בחלב בגוף, יש לי כתמים בכל הגוף חלקם קטנים וחלקם גדולים.
    קראתי במאמר באינטרנט שאפשר להסיר אותם בעזרת בלייזר כדוגמת יאג, או יאג ארביום.
    רציתי לדעת אם באמת אפשר להסיר כמות גדולה של כתמים בכל הגוף?

בתודה מראש
    איתמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמי קפה בחלב

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    16/12/2009

איתמר, בוקר טוב,

בין שלושתנו- מנהלי הפורום, המומחה הגדול בלייזרים הוא ד"ר שוחט. תפנה נא את שאלתך ישירות אליו.

יום נעים,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתם קפה בחלב

ד''ר מיכאל שוחט
    19/12/2009

בחלק מהמיקרים ניתן להגיע לתוצאות יפות עיי הסרה בלייזר qs-ndyag אשמח לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיתמר

????
    18/12/2009

איתמר שלום שמי שרית וגם לי יש על כל הגוף כתמי קפה על חלב פעם חשבתי שאני היחידה עם זה אבל לאחרונה גילית שיש עוד אנשים.
    אם תצליח למצוא מידע בעינין אני אשמח לשמוע, כיוון שאני עד היום לא ממש קיבלתי תשובות ברורות חוץ מאשר אין מה לעשות....
    שיהיה לך יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו