פסוריאזיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פסוריאזיס
    אבי
    16/12/2009

שלום רב
    אני סובל כחצי שנה מ"דלקות "בכפות ידיי..לאחר מריחת כמה משחות מטבע דרם ועד דרמובט..כל פעם זה היה עובר וחוזר לאחר תקופה מסויימת...לאחרונה לאחר בדיקות מקיפות יותר של משטח עור+ביופסיה לא הייתה החלטה חד משמעית של מה יש לי.אך הרופאה החליטה על סמך הבדיקה הקלינית של מה שהיא רואה כי יש לי פסוריאזיס....הטיפול שהתחלתי בו הו א דייבובאט+ניגולאיזון25מ"ל...לאחר 3 שבועות של טיפול פתאם התחילו לי כילופים במרפקים+בתחתית כפות הרגליים...הקילופים במרפקים הינם משהו מאד אופייני לפסוריאזיס אבל אני תמוהה למה במשך 6 חודשים לא קרה שם שום דבר ורק עם תחילתו של הטיפול המאסיסי של דייבובאט+ניגולאיזון התחילו לצאת בכל מיני מקומות אחרים סימפטומים...ראוי לציין שהאיזור של כפות הידייים מחלים יפה מאז תחילתו של הטיפול..אבל השאלה היא האם אחד בא על חשבון השני???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פסוריאזיס

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    16/12/2009

אבי, שלום

שאלתך חשובה, אך אינה בנושא הפורום. מומלץ לפנות לפורום של מחלות העור.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר אלכסנדר אלטס
    16/12/2009

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו