נזקים למוח בשימוש ברואקוטן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזקים למוח בשימוש ברואקוטן?
    bla27
    30/09/2007

שלום,

התחלתי להשתמש ברואוקוטן לפני קצת יותר מחודש במינון של 20 מ"ג ליום ולפני כמה ימים עלה המינון ל 40 מ"ג. אני סובל מהדברים הרגילים.. יובש וזה מציק אבל זה לא מה שמפחיד אותי.

נתקלתי ב[a href=http://max001.proboards42.com/index.cgi id=link]אתר[/a] הזה שמראה מלא מלא סכנות בשימוש ברואקוטן יחד עם צילומים של המוח "לפני" ו "אחרי".. מדבר על איבוד זיכרון, חסר בהורמון גדילה ועוד כל מיני תופעות שנשמעות נוראיות.

הנה הכתובת :
    http://max001.proboards42.com/index.cgi

מה דעתכם על האתר הזה? אני לא מבין כלום בביולוגיה אז אני לא יכול לקרוא את ההסברים שלו. בכל מקרה אשמח לשמוע הסבר לטענות המפחידות שהבן אדם בפורום הציג לפני שאני קופץ ומפסיק את הטיפול( זה לא שווה את זה אם אני אהיה טיפש יותר או אסבול מבעיות זיכרון).

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נזקים למוח בשימוש ברואקוטן?

ד''ר צחי שלקוביץ
    30/09/2007

שלום רב
    איני מכיר את האתר, אך מנסיון של 20 שנה ואלפי מטופלים עם התרופה, לא נתקלתי בתופעות אלו.
    בברכת חג שמח
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רק רוצה לוודא

bla27
    30/09/2007

מה שכתוב שם מבחינה רפואית לא נכון?
    במיוחד בחלק בו כתוב שם שצילמו מוחות של אנשים "לפני" ו"אחרי" שימוש ברואקוטן והיה שינוי בפעילות המוח.

אני גם מניח שאם כן היה נזק מוחי וגופני כלשהוא לטווח ארוך הוא לא היה חייב להיות קיצוני כזה שאדם שהיה חכם יהיה לאחר הטיפול קשה.. אבל משהו אולי שצילומים יראו? בכל זאת כל נזק מוחי לא שווה את זה.

מה בנוגע ל Significant irreversible hormonal antagonism ?

אשמח לתשובה מפורטת יותר. אני יודע שכתוב שם הרבה אבל אני חושב שזה יועיל לי ולהרבה מטופלים בהווה ובעתיד אם תבטל לפחות את הטענות המרכזיות באתר עם הוכחות או הסבר.

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו