מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נזקים למוח בשימוש ברואקוטן?bla2730/09/2007
שלום,
התחלתי להשתמש ברואוקוטן לפני קצת יותר מחודש במינון של 20 מ"ג ליום ולפני כמה ימים עלה המינון ל 40 מ"ג. אני סובל מהדברים הרגילים.. יובש וזה מציק אבל זה לא מה שמפחיד אותי.
נתקלתי ב[a href=http://max001.proboards42.com/index.cgi id=link]אתר[/a] הזה שמראה מלא מלא סכנות בשימוש ברואקוטן יחד עם צילומים של המוח "לפני" ו "אחרי".. מדבר על איבוד זיכרון, חסר בהורמון גדילה ועוד כל מיני תופעות שנשמעות נוראיות.
הנה הכתובת :
http://max001.proboards42.com/index.cgi
מה דעתכם על האתר הזה? אני לא מבין כלום בביולוגיה אז אני לא יכול לקרוא את ההסברים שלו. בכל מקרה אשמח לשמוע הסבר לטענות המפחידות שהבן אדם בפורום הציג לפני שאני קופץ ומפסיק את הטיפול( זה לא שווה את זה אם אני אהיה טיפש יותר או אסבול מבעיות זיכרון).
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזקים למוח בשימוש ברואקוטן?
ד''ר צחי שלקוביץ30/09/2007שלום רב
איני מכיר את האתר, אך מנסיון של 20 שנה ואלפי מטופלים עם התרופה, לא נתקלתי בתופעות אלו.
בברכת חג שמח
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רק רוצה לוודא
bla2730/09/2007מה שכתוב שם מבחינה רפואית לא נכון?
במיוחד בחלק בו כתוב שם שצילמו מוחות של אנשים "לפני" ו"אחרי" שימוש ברואקוטן והיה שינוי בפעילות המוח.
אני גם מניח שאם כן היה נזק מוחי וגופני כלשהוא לטווח ארוך הוא לא היה חייב להיות קיצוני כזה שאדם שהיה חכם יהיה לאחר הטיפול קשה.. אבל משהו אולי שצילומים יראו? בכל זאת כל נזק מוחי לא שווה את זה.
מה בנוגע ל Significant irreversible hormonal antagonism ?
אשמח לתשובה מפורטת יותר. אני יודע שכתוב שם הרבה אבל אני חושב שזה יועיל לי ולהרבה מטופלים בהווה ובעתיד אם תבטל לפחות את הטענות המרכזיות באתר עם הוכחות או הסבר.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)