מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רואקוטן- דחוףהילה23/12/2009
אוקי אז ככה. אני בת 26.5, התחלתי ליטול רואקוטן לפני חודשיים במינון נמוך מאוד (60 מ"ג בשבוע)
נטייתי לפצעים היא קטנה, אך הטיפול ברואקוטן ניתן לי מכיוון שהעור שלי נוטה להצטלקות מפצעים ולכן צריך למזער ככל האפשר את הנזק שיכול להביווצר מפצעים עתידיים.
כמה שאלות ברשותכם:
1.מאז תחילת הטיפול הופיעו לי בפנים כמה וכמה קומדונים בכמות "מכובדת" יחסית ללפני הטיפול. בנוסף יש לי מן בליטות בעור, לא שחורים ולא פצעים, פשוט בליטות קטנות ומעצבנות (אולי בליטות שומן?). האם תופעות אלה יעברו עם הטיפול ברואקוטן או לכל הפחות ימוזערו?
2. אני מורחת קרם הבהרה המכיל רטין A (שניתן לי ע"י אותה רופאה, בכירה מאוד יש לומר), ועדיין הייתי רוצה להיות בטוחה שהדבר לא מסוכן תוך כדי הטיפול ברואקוטן (תגובות עור לא רצויות וכו').
3. האם טיפול במינון כב נמוך, בהתחשב בכך שהנטייה שלי לפצעים קטנה (רק לפני מחזור בדר"כ פצעון או שניים) יעיל בכלל ומה הכמות הכוללת שאני צריכה להשלים אם אני שוקלת 54 ק"ג וגובהי 1.67 מ'.
4. האם שימוש יומיומי ממושך, שנה שנתיים, בקרם ההבהרה עם הרטין A יכול להשפיע לטובה על הצלקות ולמזער את גודלן..? (זאת בו זמנית עם הטיפול ברואקוטן).
אודה מאוד לתשובותיכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס23/12/2009הילה, בוקר טוב.
הטיפול ברואקוטן הוא מאד אינדיבידואלי ומבוסס על תכונות האישיות של עורך. אחריות על הטיפול ומעקב אחרי התופעות בידיי הרופא העור המטפל שלך, אליו/אליה את יכולה להפנות את כל שאלותיך לגבי הטיפול. אין כל דרך לחוות דעת על טיפול של רופא אחר באופן וירטואלי.
יום נפלא,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)