רואקוטן- דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רואקוטן- דחוף
    הילה
    23/12/2009

אוקי אז ככה. אני בת 26.5, התחלתי ליטול רואקוטן לפני חודשיים במינון נמוך מאוד (60 מ"ג בשבוע)
    נטייתי לפצעים היא קטנה, אך הטיפול ברואקוטן ניתן לי מכיוון שהעור שלי נוטה להצטלקות מפצעים ולכן צריך למזער ככל האפשר את הנזק שיכול להביווצר מפצעים עתידיים.
    כמה שאלות ברשותכם:
    1.מאז תחילת הטיפול הופיעו לי בפנים כמה וכמה קומדונים בכמות "מכובדת" יחסית ללפני הטיפול. בנוסף יש לי מן בליטות בעור, לא שחורים ולא פצעים, פשוט בליטות קטנות ומעצבנות (אולי בליטות שומן?). האם תופעות אלה יעברו עם הטיפול ברואקוטן או לכל הפחות ימוזערו?
    2. אני מורחת קרם הבהרה המכיל רטין A (שניתן לי ע"י אותה רופאה, בכירה מאוד יש לומר), ועדיין הייתי רוצה להיות בטוחה שהדבר לא מסוכן תוך כדי הטיפול ברואקוטן (תגובות עור לא רצויות וכו').
    3. האם טיפול במינון כב נמוך, בהתחשב בכך שהנטייה שלי לפצעים קטנה (רק לפני מחזור בדר"כ פצעון או שניים) יעיל בכלל ומה הכמות הכוללת שאני צריכה להשלים אם אני שוקלת 54 ק"ג וגובהי 1.67 מ'.
    4. האם שימוש יומיומי ממושך, שנה שנתיים, בקרם ההבהרה עם הרטין A יכול להשפיע לטובה על הצלקות ולמזער את גודלן..? (זאת בו זמנית עם הטיפול ברואקוטן).

אודה מאוד לתשובותיכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רואקוטן- דחוף

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    23/12/2009

הילה, בוקר טוב.

הטיפול ברואקוטן הוא מאד אינדיבידואלי ומבוסס על תכונות האישיות של עורך. אחריות על הטיפול ומעקב אחרי התופעות בידיי הרופא העור המטפל שלך, אליו/אליה את יכולה להפנות את כל שאלותיך לגבי הטיפול. אין כל דרך לחוות דעת על טיפול של רופא אחר באופן וירטואלי.

יום נפלא,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו