בעיה עקב טיפול ב-2 סוגי אנטיביוטיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה עקב טיפול ב-2 סוגי אנטיביוטיקה
    קרן
    23/12/2009

שלום רב,
    רציתי להתייעץ לגבי בעיה.
    לפני מס' חודשים עברתי תאונה עם שבר פתוח.
    ולפני חודשיים וחצי גילו אצלי זיהום. התחלתי לקחת אנטיביוטיקה מסוג פורטום 6 גרם באמצעות פיק-ליין. לצערי עד היום אני ממשיכה בטיפול כי לפני חודש גילו עוד זיהום וזיהומולוג המליץ להמשיך עוד 6 שבועות ובנוסף לקחת עוד אנטיביוטיקה מסוג ציפרודקס 750 פעמיים ביום.
    הבעיה היא שמאז שאני נוטלת את הפורטום יוצאים לי פצעים בפנים, בגב ובאזור החזה--- זה מן חצ'קונים מוגלתיים.
    ולפני חודש שהוסיפו לי את הציפרודקס התחילו לי גירודים באזור של הרגליים.
    רציתי לדעת מה עליי לעשות?
    כנראה אלו התופעות שחלות עליי מטיפול בתרופות אלה, אבל זה ממש מציק לי הגירודים והפצעים.
    רציתי לדעת מה עליי לעשות? להמשיך ליטול את התרופות? לגשת לרופא? האם יש דרך לטפל בזה??

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה אין תגובה??????????

חסוי
    25/12/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר מיכאל שוחט
    26/12/2009

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו