מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימנים מפצעיםתמר04/04/2007
שלום
אני בת 36, מאז הלידה האחרונה (בשנתיים האחרונות) הופיעו לי פצעונים בידיים וברגליים ומכיוון ש"התעסקתי" איתם נותרו לי סימנים אדומים/בגוון בורדו בעור. אני בהירה מאוד וגוון עורי ג'ינג'י.
רופא עור טען שאין מה לעשות וזה יעבור לבד עם הזמן, אבל העור לא ראה טוב (הרבה כתמים אדומים) ואני מתביישת ללכת לים או לבריכה.
האם יש משחה להעלמת הכתמים?
מה עושים במקרה כזה?
תודה
תמרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים מפצעים
ד''ר צחי שלקוביץ04/04/2007תמרי שלום
כתמים הנשארים לאחר פצעים, בכל גוון שהוא, בדרך כלל חולפים מעצמם עם הזמן, אלא אם כן מדובר במעגל קבוע בו כל הזמן מופיעים פצעים חדשים המשאירים כתמים חדשים ואז בכל נקודת זמן יהיה לנו צבר של כתמים. בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר , אם אכן מדובר בממצאים אותם תארתי הפתרון היחידי הוא המתנה בלבד עד להעלמות הממצאים.
בברכת חג שמח
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה ועוד שאלה
תמר04/04/2007תוך כמה זמן נעלמים הכתמים? (סדר גודל)
והאם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לזרז את העלמותם? (אולי הימנעות מקרם לחות או מריחת משחה כלשהי או חשיפה לשמש ??? או אי חשיפה לשמש??? ) האם בעוד חודשיים זה יהיה כבר מאחוריי??? אני מיואשת... :-( אשמח לעזרתך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)