סימנים מפצעים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימנים מפצעים
    תמר
    04/04/2007

שלום
    אני בת 36, מאז הלידה האחרונה (בשנתיים האחרונות) הופיעו לי פצעונים בידיים וברגליים ומכיוון ש"התעסקתי" איתם נותרו לי סימנים אדומים/בגוון בורדו בעור. אני בהירה מאוד וגוון עורי ג'ינג'י.
    רופא עור טען שאין מה לעשות וזה יעבור לבד עם הזמן, אבל העור לא ראה טוב (הרבה כתמים אדומים) ואני מתביישת ללכת לים או לבריכה.
    האם יש משחה להעלמת הכתמים?
    מה עושים במקרה כזה?
    תודה
    תמרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימנים מפצעים

הוספת תגובה

• סימנים מפצעים

ד''ר צחי שלקוביץ
    04/04/2007

תמרי שלום
    כתמים הנשארים לאחר פצעים, בכל גוון שהוא, בדרך כלל חולפים מעצמם עם הזמן, אלא אם כן מדובר במעגל קבוע בו כל הזמן מופיעים פצעים חדשים המשאירים כתמים חדשים ואז בכל נקודת זמן יהיה לנו צבר של כתמים. בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר , אם אכן מדובר בממצאים אותם תארתי הפתרון היחידי הוא המתנה בלבד עד להעלמות הממצאים.
    בברכת חג שמח
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המהירה ועוד שאלה

תמר
    04/04/2007

תוך כמה זמן נעלמים הכתמים? (סדר גודל)
    והאם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לזרז את העלמותם? (אולי הימנעות מקרם לחות או מריחת משחה כלשהי או חשיפה לשמש ??? או אי חשיפה לשמש??? ) האם בעוד חודשיים זה יהיה כבר מאחוריי??? אני מיואשת... :-( אשמח לעזרתך....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו