נמשים מהשמש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמשים מהשמש
    נופר
    30/12/2009

שלום! אני בחורה בת 22 גוון עור בהיר כבר כמה שנים שלא נחשפתי לשמש כי מפעמים קודמות התמלאתי נמשים באיזור החזה והכתפיים.. והפנים.. וזה ממש מפריע לי. רציתי לשאול אם מיטות שיזוף עושות גם נמשים? אני ממש רוצה גוון עור שזוף אבל לא רוצה עוד נמשים בשום אופן.
    ועוד שאלה- קניתי קרמים של הסרת כתמים- פיגמנטציה.. שעלו די יקר אבל אז אמרו לי שזה לא פועל על נמשים אלא רק על כתמי עור של לידות ותופעות למיניהן. זה נכון? או שיש אפשרות שהקרמים יעזרו להעלים את הנמשים? אם לא, איזו דרך יש לי להעלים את הנמשים?
    סליחה על ההרחבה.... המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נמשים מהשמש

הוספת תגובה

• נמשים

ד''ר מיכאל שוחט
    30/12/2009

לא מומלץ להיחשף למיטות שיזוף ואכן הן יכולות להחמיר את המצב ניתן עיי פילינג קל או טיפולי לייזר להעלים את הנמשים ואולם הם בדכ חוזרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבון לימון

אופיר
    30/12/2009

תשתמשי בסבון למון חבל על הזמן. מועיל הרבה. אם תרצי תחיגיי אעזור 0509444201

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו