חורים בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חורים בפנים
    חסוי
    02/10/2007

שלום

אני בת 22,אני נוטלת כבר 3 חודשים גלולות דיאנה עקב שחלות פוליציסטיות, זה עזר גם לאקנה בפנים, אבל שמתי לב שצד אחד בפנים מלא פצעונים [חלקם עם ראשים לבנים] שמסרבים לעבור וכמה מהם עושים חורים\סימנים בעור והאיזור תמיד אדום, אני לא רוצה כדורים נוספים, שאלתי היא האם יש איזו שהיא משחה אפילו אנטיביוטית שרופאת המשפחה יכולה לתת לי שתגרום לפצעונים לעבור מבלי שזה יגרום לסימנים?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חורים בפנים

הוספת תגובה

• חורים בפנים

ד''ר אלכסנדר אלטס
    07/10/2007

בוקר טוב.

בהחלט ניתן להוסיף לגלולות טיפול מקומי מתאים. אבל כדאי להתייעץ בעניין זה עם רופא עור ולא עם רופא משפחה.

בהצלחה,
    ד"ר אלכס אלטס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

חסוי
    08/10/2007

איזו משחה אתה ממליץ למצב כזה? משחה שלא תגרום לחורים גם אם אני אמרח אותה על אותם סימנים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תבקשי מהרופא משחה בשם זינדקלין

אלינור
    13/10/2007

זו משחה אנטיביוטית שמייבשת את הדלקת מבפנים
    מנסיון !!!!
    לאחר הרבה מאוד משחות ,קרמים,והבטחות שווא
    זה הדבר היחיד שעזר לי
    תנסי ושיהיה בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו