מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתם אדוםשרון08/01/2010
שלום
לקחתי רואקוטן עד לפני 5 חודשים
לאחרם סיום הרואקוטן עוד היו לי כתמים אדומים כתוצאה מהפצעים. הם לאט לאט נעלמים
חוץ מכתם אחד שאני משוכנע שהוא לא מהאקנה.
זה כתם אדום מאורך על הלחי הימנית
הוא נוצר לי בחודש האחרון של הרואקוטן שהעור היה הכי רגיש
היה לי פצעון קטן שם ופוצצתי אותו אך אולי מהלחץ שהפעלתי קרה משהו.. זאת רק השערה
הכתם הזה קיים חצי שנה כמעט ולא התבהר אפילו לא באחוז אחד.
הוא מדכא אותי ואני רוצה לדעת האם אתה יכול להגיד או לשער מה הוא אותו כתם ואיך ניתן לטפל בו.
חשוב לאמר שלא היו לי ציסטות עמוקות שיכלו לגרום לצלקות בלתי הפיכות, הכתם הוא צבע אדום בלבד ולא שקע או משהו...
האם פילינג שטחי יעזור לבעיה הזאת? מה אני יכול לעשות כדי שהוא יעלם?
בבקשה אני חייב תשובה...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
שרון10/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתם אדום
ד''ר מיכאל שוחט15/01/2010קשה לתת אבחנה ללא בדיקה קלינית עלייך לפנות לבדיקת רופא עור במידה ומדובר באדמומיות הנובעת מריבוי כלי דם טיפול בלייזר נקודתי יכול לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)