מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימני מתיחהGIRL199016/01/2010
שלום,
אני בת 19. יש לי סימני מתיחה על הירכיים הפנימיות שהחלו להופיע בגיל 16, אח"כ בגיל 17 נהיו לי בירכיים האחוריות ובישבן, ולא מזמן החלו להופיע בירכיים הקדמית..
זה נורא מתסכל כי זה לא עקב דיאטה או משהו כזה זה בעקבות אשפוזים רבים שבהם ירדתי ועליתי במשקלי אבל מדובר בתנודות של 5 קילו כל פעם לא יותר מדיי.
זה מאודדד מאודדד מפריע לי בעיקר ה"חדשים", וגם ה"ישנים" יחסית, והגוון שלהם הוא סגלגל חלקם לבנים טיפה כבר..
זה ממש מטריד כי אני נורא רזה אני 1.63 ושוקלת 47 ולא היה לי שינוי דרסטי מדיי במשקל.
שאלתי היא:
שמעתי שיש טיפולים חדשים, לייזר ומין רולר מחטים כזה (דרמה רולר).
**מה עדיף? האם זה באמת עובד? מהם המחירים? ואיך אני יודעת מה אמין ולא מסוכן?
תודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה
ד''ר צחי שלקוביץ17/01/2010שלום רב
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, הופעת הסימנים , המכונים בשפה המקצועית סטריות, לא חייבת לנבוע משינויי משקל ובמיקרים רבים אנו מיחסים זאת לרקע גנטי. כפי שציינת קיימים מספר טיפולים , כולל גם קרמים המכילים רטין A , אך יש צורך לראות במה מדובר על מנת להתאים טפול מתאים.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עזר
GIRL199021/02/2010ניסיתי לפני שנתיים כבר. לא עזר רטין a
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימני מתיחה
ד''ר מיכאל שוחט23/02/2010בחלק מהמיקרים ניתן להשיג שיפור עיי סידרת טיפולים באנרגיית גלי רדיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
GIRL199013/03/2010אתה מטפל במרפאתך דרמה רולר ובכללי בסימני מתיחה?
אם כן, ניתן להגיע להגיע לפגישת ייעוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)