פטריה בכפות הרגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה בכפות הרגליים
    אורחת
    18/01/2010

שלום רב,
    בחצי השנה האחררונה היתה לי פטריה בין אצבעות הרגליים שטופלה על ידי משחת ציקלודרם ושוב לאחר כחודשיים חזרה הפטריה ועימה הגרד.., אני נחושה להיפטר מהמטרד הזה!!! אבל הבנתי שיש מצב שזה יחזור שוב. ולשאלותיי:
    1 הרתחתי את כל הגרביים. האם זה מבטיח היפטרות מהפטרייה בגרביים?
    2. מה לגבי הנעליים..?, האם פיזור טלק ("אונדציל") בתוך הנעליים באופן חד פעמי מספק? או שאני עלולה לשוב ולהדבק מהנעליים? בקיצור, האם הפתרון הוא החלפת הנעליים?
    3.כרגע תמונת המצב היא שסיימתי טיפול במשחה עשרה ימים פעמיים ביום (ציקלודרם סי) אין לי כל גירוד אבל עדיין נשאר לי אדמומיות וקילוף עור בין אצבעות אחת מין הרגליים. מה נכון לעשות עכשיו? לפזר כל פעם טלק?, אונדציל..? מישהו המליץ לי על מריחת יוד בין אצבעות הרגליים. האם יש בכך תועלת?
    אנא.., השיבו לשאלותיי ועיזרו לי להיפטר מהעינין אחת ולתמיד. ., איך לנהוג מעתה?
    תודה מראש, אורחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה בכפות הרגליים

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר מיכאל שוחט
    20/01/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו