סיום נטילת כדורי הריקוטאן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיום נטילת כדורי הריקוטאן
    סוניה
    19/01/2010

בס"ד

שלום.
    אני בת 17.
    אני סיימתי להשתמש בכדורי הריקוטאן לפני כחודש וחצי בערך.(השתמשתי בכדורים אלו במשך כ- חודשים).אני נזהרת מהשמש עד עכשיו.(הרופא אמר לי שרק חודשיים אחרי סיום הטיפול יהיה מותר לי להיחשף לשמש).ישנם על פניי כמה סימנים (חורים) ואני ממש מבואסת שהכדורים לא העלימו לי אותם.יתר על כן, אף על פי שאני מתגוננת מפני השמש (רק בימים שהשמש אינה זורחת כולה אני מרשה לעצמי להיות בלי הכובע) ישנם כתמים אדומים על עור פניי שאינם עוברים לי, וכשחם לי הכתמים האדומים נהיים כהים עוד יותר.
    מה קורה לי ומדוע הכתמים האדומים אינם יוצאים?
    ואם לא יצאו גם החורים וגם הסימנים האדומים, האם יש דרך אחרת לנסות ולהיפטר מהם באמת (דרך שב-100% תעזור לי לקבל עור פנים חלק)?

אנא ענו לי בהקדם בבקשה...

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רואקוטן

ד''ר מיכאל שוחט
    20/01/2010

ראשית לא ברור לי משך זמן הטיפול טיפול של חודשיים ברואקוטן אינו מספק ובדכ אינו מבטיח שהנגעים לא יחזרו ואף אין לו כל השפעה על צלקות האדמומיות בדכ חולפת תוך מס חודשים לגבי הצלקות ניתן לאחר תקופה של שנה לשפר את המראה עיי טיפולי לייזר ומומלץ לייזר מקלף מסוג ארביום או co2 או עיי פילינג כימי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו