פצעים ואדמומיות בעור הפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים ואדמומיות בעור הפנים
    חסויה
    08/10/2007

ד"ר שלום רב, אני בחורה בת 27 סובלת מזה כמה שנים בפצעים בעור הפנים שניכר באזורים מסויימים שזה אזור הסנטר ומטה לכיוון הצוואר.. טופלתי באמצעות משחת ג'ל ליום ותכשיר אנטיביוטי בלילה עזר לשבוע הראשון ושוב חזר.. העור פנים שלי מיסודו הוא עור שמן.. פניתי כמה פעמים לרופא עור שהמליץ לי שוב ושוב על אותו טיפול ללא הצלחה..
    אשמח לקבל חוות דעתך ממה יכול לנבוע בגילי סוג של "פצעי בגרות" שלא רוצים לעזוב אותי

על תשובתך אודה מראש
    יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מישהי עם ניסיון

סשה
    08/10/2007

גם לי זהיה . זה בעיה הורמונלית כמעט בטוח אם יש על צוואר ועל סנתר הפתרון הוא גלולות תעשי בירור הורמונלי ותראי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעי בגרות

ד''ר מיכאל שוחט
    10/10/2007

עד 10 אחוז מהנשים מעל גיל 21 סובלות מאקנה לעיתים הסיבה כשורה לבעיה הורמונלית ומולץ לבצע ברור הורמונלי במידה וטיפול מקומי לא עוזר יש לשקול טיפול סיסטמי בכדורים מומלץ שתיפני לחוות דעת נוספת מרופא עור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו