מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פילינג כימימ06/04/2007
שלום. אני בת 27 (בהירת עור) וסובלת מסימני אקנה קלים בפנים, מאדמומיות, סבוראיה ונקבוביות מוגדלות ולפעמים מהתפרצויות אקנה.
הייתי בפגישת יעוץ ברונית רפאל ושם הומלץ לי על פילינג כימי בעוצמה בינונית. שילמתי ונקבע לי תור לשבוע הבא.
לאחר מכן, קראתי כתבה במדור הצרכנות במ.ס.ן על התביעה שהוגשה נגד החברה בגין טיפול פנים כושל (התובעת גם זכתה). אין לי בעיה עם זה כי תמיד יש סיכונים בכל דבר כזה. מה שהטריד אותי מאד (והפחיד) זה מספר התגובות הזועמות לכתבה הזו מאנשים שטוענים שהיו הלקוחות של החברה שרומו וניזוקו מהטיפולים. היו המון!
כמובן כששאלתי בביקורי בקליניקה מהן תופעות לוואי והחמרות האפשריות הם ענו לי שהתופעות היחידות הן אדמומיות בעור והרגשת מתיחות. העור יתקלף כעבור יומיים והקילוף ימשך עוד כ3 ימים. הרופא שאמור לבצע את ההליך הוא ד"ר אויסלודר (או אויעלודר...הכתב לא ברור)
מהן הסכנות של הטיפול?האם זה יכול להשאיר צלקות (ריכוז החומר 35%)האם הרופא הזה מוכר לכם? עד כמה ניתן לסמוך על החברה (רונית רפאל)?אודה על כל עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג כימי
ד''ר מיכאל שוחט07/04/2007לגבי הרופא אוכל לומר לך שהינו מומחה ברפואת עור
לגבי הטיפול פילינג בנוני שמבוצע עיי TCA35% או בשילוב של תמיסת גסנר קימים מספר סיכונים כולל אודם ממושך שינויים בגוון העור זיהומים ולעיתים נדירות גם צלקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)