מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שקעים מתחת לעינייםאלון29/01/2010
שלום,
אני בן 25 ובשנה האחרונה הרגשתי שנוצרים לי שקעים מתחת לעיניים וזה מקנה לי פנים עייפות ומבוגרות מכפי גילי. בחודשיים האחרונים הורדתי במשקל 3.5 קילו (אני מטר שמונים ושתיים) ואני חש שזה בולט יותר.
האם זה קשור לתזונה, לגנטיקה? אני הרי רק בן 25. הקוסמטיקאית שאני הולך אליה מידי פעם אומרת שזה גנטי. איך אני יכול לקבל תשובה ודאית ומוסמכת?
ובמידה והחלטתי על חומר מילוי אצל רופא? האם זה יכול לפגוע בראייה? או לסכן אותי בצורה כלשהיא? אין לי מושג בתחום, מה אני צריך לבדוק?
אודה לתשובה מפורטת ד"ר.
אני מודה לך מראש, תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלון- המלצה חמה
איב29/01/2010גם לי היו שקעים מתחת לעניים והבעיה נפתרה בקלות לאחר מילויי , הטיפול קל וערכתי אותו אצל דר ליפשיץ רוברטו אם תרצה פרטים נוספים אתה מוזמן להתקשר אלי 0506299144
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקעים
ד''ר מיכאל שוחט30/01/2010ניתן עיי הזרקת חומר מילוי זמני כמו חומצה הילורונית לשפר את מראה השקעים אין סיכון לראיה בביצוע הפרוצדורה ואולם מדובר במילוי זמני שמחזיק עד שנה ברור שירידה במישקל תחמיר את המצב בדכ קיים גם קשר גנטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)