שקעים מתחת לעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שקעים מתחת לעיניים
    אלון
    29/01/2010

שלום,

אני בן 25 ובשנה האחרונה הרגשתי שנוצרים לי שקעים מתחת לעיניים וזה מקנה לי פנים עייפות ומבוגרות מכפי גילי. בחודשיים האחרונים הורדתי במשקל 3.5 קילו (אני מטר שמונים ושתיים) ואני חש שזה בולט יותר.
    האם זה קשור לתזונה, לגנטיקה? אני הרי רק בן 25. הקוסמטיקאית שאני הולך אליה מידי פעם אומרת שזה גנטי. איך אני יכול לקבל תשובה ודאית ומוסמכת?

ובמידה והחלטתי על חומר מילוי אצל רופא? האם זה יכול לפגוע בראייה? או לסכן אותי בצורה כלשהיא? אין לי מושג בתחום, מה אני צריך לבדוק?

אודה לתשובה מפורטת ד"ר.

אני מודה לך מראש, תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שקעים מתחת לעיניים

הוספת תגובה

• לאלון- המלצה חמה

איב
    29/01/2010

גם לי היו שקעים מתחת לעניים והבעיה נפתרה בקלות לאחר מילויי , הטיפול קל וערכתי אותו אצל דר ליפשיץ רוברטו אם תרצה פרטים נוספים אתה מוזמן להתקשר אלי 0506299144

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שקעים

ד''ר מיכאל שוחט
    30/01/2010

ניתן עיי הזרקת חומר מילוי זמני כמו חומצה הילורונית לשפר את מראה השקעים אין סיכון לראיה בביצוע הפרוצדורה ואולם מדובר במילוי זמני שמחזיק עד שנה ברור שירידה במישקל תחמיר את המצב בדכ קיים גם קשר גנטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו