עור פנים בעייתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור פנים בעייתי
    יעל
    04/02/2010

אני בת 20 ויש לי עור פנים בעייתי חצ'קונים בעיקר לפני המחזור (אבל לא רק). לא ניסיתי אף טיפול תרופתי עד היום כי חשבתי שזה יעבור אבל אני בצבא וקשה לטפל יותר. מה הטיפול הכי יעיל, אם מתחשבים בזה שאני גם חיילת..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור פנים בעייתי

הוספת תגובה

• תשובה

רונה
    04/02/2010

יש הרבה סוגי טיפולים וזה משתנה מאחד לאחר
    לפעמים אקנה זה משהו שעובר אחרי גיל ההתבגרות ולפעמים האקנה יותר קשה
    יש אופציה של כדורים נגד אקנה אבל הם מאוד קשים לשימוש בגלל התופעות לוואי ונותנים אותו לאקנה במצב קשה
    לפעמים האקנה הוא הורמונלי כמו שהיה אצלי ואז לי נתנו גלולות פמינט. יש עוד סיבות ותלכי לרופא עור שיוכל לאבחן אצלך את הסיבה לאקנה ולתת לך את הטיפול המתאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגלל זה אני לא רוצה אנטיביוטיקה

נעה
    05/02/2010

ורואקוטן כי זה לא אקנה קשה. הגלולות עזרו לך באמת? אני יודעת שנותנים גלולות בשביל חצ'קונים, אבל אני לא יודעת, זה לא המון הורמונים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חצקונים

ד''ר מיכאל שוחט
    07/02/2010

עלייך לפנות לרופא עור צבאי לקבלת טיפול מומלץ שימוש בסבון יום יומי כמו אקניל עד לפניה לרופא ניתן לקבל טיפול מקומי יעיל כמו קרם אדפרין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו