הסרת שייער בלייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שייער בלייזר
    הילה
    14/02/2010

שלום לכם,
    אני בת 20 ואני מעוניינת לעשות הסרת שייער בלייזר באזור הרגליים ובבית השחי. ברצוני לדעת האם כדאי לעשות באזורים אלו? במיווחד בבית השחי שישנן בלוטות זיעה, האם הלייזר לא פוגע בהן? בנוסף, השיערות שלי מאוד עבות במיוחד בבית השחי ואפילו עם סכין גילוח הן לא תמיד נחתכות.
    מה הן הסכנות של הלייזרלטווח הקצר וארוך? והאם זה ממולץ לעשות? אם כן, אשמח שתמליצו לי על מכון שכדאי לעשות?
    תודה,
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שייער בלייזר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    16/02/2010

הילה, בוקר טוב.

בתי שחי ורגליים (שוקיים) מתאפיינים בתוצאות מצויינות של הסרת שיער בלייזר. בבחירת המכון חשוב לבחור מקום שבו ישנם ייעוץ וביקורת רפואיים (רצוי ע"י רופא עור מומחה).
    אין סכנת תופעות לוואי חמורות בטיפול נכון בלייזר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לייזר

הילה
    18/02/2010

תודה על התשובה. ויש לי עוד שאלה בנושא.
    לפי מה שבדקתי שהרבה מכוני לייזר יש אחיות או רופאים שיש להם רשיון לעסוק ברפואה (רופאים שלא למדו בארץ). השאלה שלי האם יש מכוני לייזר שרופאי עור עושים את הטיפולים? והאם כדאי לעשות אצל אחיות שהתמכו לעשות טיפולי לייזר?
    תודה הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו