סבוריאה איומה בקרקפת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבוריאה איומה בקרקפת
    מיואשת
    08/04/2007

שלום,
    כפי שכתבתי בכותרת אני סובלת מבעיה של סבוריאה דרמטיטיס באיזור הקרקפת שגולשת לאיזור הפנים. הבעיה גורמת לי למצבים מאד לא נעימים מבחינה אסתטית. רופא העור רשם לי כבר אלפוסיל ועוד 2 חומרים שאיני זוכרת כעת את שמם (אחד כתום חולני ואחד שקוף, באריזות גליל).

האם יש עוד אופציות?
    איזה חומרים אדוני מכיר לטיפול בתופעה?

תודה מראש....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סבוריאה איומה בקרקפת

הוספת תגובה

• סבוריאה בקרקפת

ד''ר אלכסנדר אלטס
    08/04/2007

בוקר טוב.

כפי שכבר ציינתי בתשובה על סבוריאה בפנים, אין ברשותנו כיום תרופה שפותרת את הבעיה אחת ולתמיד, לכן כל מקרה מטופל אינדיוידואלית וכמעט תמיד בשילוב של תכשירים שונים אשר חלקם משמשים "לכיבוי שריפות", אחרים לטיפול תומך וכ"ד.
    לכן צריך הרבה שיתוף פעולה בין רופא למטופל והמון סבלנות משני הצדדים.
    אחזור גם לנקודה שעכשיו אנחנו נמצאים בעונה אולי הכי בעיתית לסובלים מסבוריאה, אך עם בואו של הקיץ בד"כ בא השיפור.

בהצלחה וחג שמח,
    ד"ר אלטס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ויש לי עוד שאלה

מיואשת
    10/04/2007

האם יש קשר בין מחסור באומגה 3 לסבוריאה?
    אמנם לא ראיתי ממצא כזה בבדיקת דם אבל שמעתי שלקיחת כמוסות עשויה להועיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    10/04/2007

שלום לך.

יש לא מעט דיווחים במדיה (כולל מקצועית) על שיפור במהלך הסבוריאה לאחר נטילה מוגברת של חומצות שומן כגון אומגה 3 ובמיוחד ואומגה 6 לרוב בטיפול בחיות.
    אבל מדיווח עד להנחיות קליניות דרך ארוכה.

יום טוב.
    ד"ר אלטס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו