פצעים בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים בגוף
    שלהבת
    08/04/2007

שלום רב! הנני בת 31 ,בעלת עודף משקל רציני. קיימת בעיה של פצעים שהחלו לפני כשנתיים באזור המותניים.וכיום כבר קיבלו שטח גדול יותר...ועלו לכוון הגב,בית השחי ומתחת לשדיים. הפצעים (חלקם) הופכים מוגלתיים וכואבים. נשארו צלקות רבות בצבע סגול.בהפנייה לרופאת עור לפני כשנתיים לערך,נאמר שזה קורה כתוצאה מעודף משקל. מה הסיבה לפצעים אלו? האם יש דרך טיפול? ובכלל..איזו הבחנה יכולה להיות? בתודה מראש וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעים בגוף

הוספת תגובה

• פצעים בגוף

ד''ר אלכסנדר אלטס
    08/04/2007

שלהבת שלום.

התמונה שאת מתארת יכולה להתאים לפורונקולוזיס (Furunculosis)- מחלה זיהומית כרונית, אשר ברוב המקרים נגרמת ע"י חיידק ששמו סטאפילוקוקוס, לכן פרט לבדיקת רופא עור מומלץ לשקול התייעצות עם מומחה למחלות זיהומיות.

בהצלחה וחג שמח,
    ד"ר אלטס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשובתך

שלהבת
    09/04/2007

תודה על תשובתך הזריזה. אך יש ברשותי מס' שאלות בנוגע להבחנתך. ממה לדעתך החיידק נגרם? האם כתוצאה מהשמנת יתר? או מזונות מסויימים? האם מסוכן(בהתחשב שאני מסתובבת כך כבר למעלה משנתיים)?ומהם דרכי הטיפול? אנטיביוטיקה...?אני קצת היסטרית...תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר אלכסנדר אלטס
    10/04/2007

שלהבת בוקר טוב.

ליתר דיוק לא מדובר באבחנה שלי אלא בהנחה על סמך הסיפור שלך.
    לא ניתן לאבחן ובוודאי לטפל במחלות דרך האינטרנט. לכן אין מנוס מבדיקה רפואית ובירור רלוונטי.
    בכל מקרה מצבך אינו מסוכן ומבחינה זאת אין לך סיבה לדאוג.

אם בכל זאת תרצי להרחיב בנושא, יש מקום לפנות לפורומים שמוקדשים לדיון במחלות עור.

יום טוב והרבה בריאות,
    ד"ר אלטס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעים בגוף

elad
    23/08/2009

שלום..!
    אני צריך המלצה מה לעשות.
    אני בן 17 ויש לי פצעים בחזה בגב בידים בפנים ואני לא יודע מה לעשות כבר שנתים וחצי שיש לי תפצעים האלה חשבתי הם יעברו אבל זה רק מחמיר שנתיים לא ההיתי בלי חולצה ליד מישהו אפילו לא ליד ההורים שלי אף אחד לא יודע שיש לי תפצעים בגוף חושבים שיש לי רק בפנים.
    אז רציתי לדעת אם יש למישהו איזה רעיון מה לעשות עם זה כי אני מתבייש להוריד חולדה יש לי בגב בערך 15 צלקות סגולות ו25 פצעים גדולים ובחזה אותו דבר בידים התחיל לגדול לי רק מלפני חודש שחזרתי מארצות הברית יש לי כיום בידים 10 עד 13 פצעים ואני ממש מובך כול פעם שרואים אותם אני ממש יודה לכם על העזרה ולפעמים גודל על הרגל 1 או 2 ועובר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנסה את זה...

בר
    31/10/2009

גם לי היה בפנים ואני בן 16 ואני הולך לקוסמטיקאית והיא מטפלת בזה. בגוף אני ממליץ שתמרח משכת עיניים יש בזה אנטיביוטיקה זה מה שאני עושה וזה מעביר אותם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שככתי משהו

בר
    31/10/2009

ותאכל נכוןן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעים בגוף לשלהבת יש טיפול מדהים

אסף
    01/11/2009

תחפשי בגוגל את מילת החיפוש >>> פצעי ישבן
    או פוליקוליטיס .

זה נמצא באתר האלטרנטיבי למחלות עור אלטרנטיבי מדהים ופורץ דרך - זה הטיפול המנצח .

באתר יש שם תמונות המחשה של טיפול מדהים לפני ואחרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו