מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים בגוףשלהבת08/04/2007
שלום רב! הנני בת 31 ,בעלת עודף משקל רציני. קיימת בעיה של פצעים שהחלו לפני כשנתיים באזור המותניים.וכיום כבר קיבלו שטח גדול יותר...ועלו לכוון הגב,בית השחי ומתחת לשדיים. הפצעים (חלקם) הופכים מוגלתיים וכואבים. נשארו צלקות רבות בצבע סגול.בהפנייה לרופאת עור לפני כשנתיים לערך,נאמר שזה קורה כתוצאה מעודף משקל. מה הסיבה לפצעים אלו? האם יש דרך טיפול? ובכלל..איזו הבחנה יכולה להיות? בתודה מראש וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בגוף
ד''ר אלכסנדר אלטס08/04/2007שלהבת שלום.
התמונה שאת מתארת יכולה להתאים לפורונקולוזיס (Furunculosis)- מחלה זיהומית כרונית, אשר ברוב המקרים נגרמת ע"י חיידק ששמו סטאפילוקוקוס, לכן פרט לבדיקת רופא עור מומלץ לשקול התייעצות עם מומחה למחלות זיהומיות.
בהצלחה וחג שמח,
ד"ר אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובתך
שלהבת09/04/2007תודה על תשובתך הזריזה. אך יש ברשותי מס' שאלות בנוגע להבחנתך. ממה לדעתך החיידק נגרם? האם כתוצאה מהשמנת יתר? או מזונות מסויימים? האם מסוכן(בהתחשב שאני מסתובבת כך כבר למעלה משנתיים)?ומהם דרכי הטיפול? אנטיביוטיקה...?אני קצת היסטרית...תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר אלכסנדר אלטס10/04/2007שלהבת בוקר טוב.
ליתר דיוק לא מדובר באבחנה שלי אלא בהנחה על סמך הסיפור שלך.
לא ניתן לאבחן ובוודאי לטפל במחלות דרך האינטרנט. לכן אין מנוס מבדיקה רפואית ובירור רלוונטי.
בכל מקרה מצבך אינו מסוכן ומבחינה זאת אין לך סיבה לדאוג.
אם בכל זאת תרצי להרחיב בנושא, יש מקום לפנות לפורומים שמוקדשים לדיון במחלות עור.
יום טוב והרבה בריאות,
ד"ר אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים בגוף
elad23/08/2009שלום..!
אני צריך המלצה מה לעשות.
אני בן 17 ויש לי פצעים בחזה בגב בידים בפנים ואני לא יודע מה לעשות כבר שנתים וחצי שיש לי תפצעים האלה חשבתי הם יעברו אבל זה רק מחמיר שנתיים לא ההיתי בלי חולצה ליד מישהו אפילו לא ליד ההורים שלי אף אחד לא יודע שיש לי תפצעים בגוף חושבים שיש לי רק בפנים.
אז רציתי לדעת אם יש למישהו איזה רעיון מה לעשות עם זה כי אני מתבייש להוריד חולדה יש לי בגב בערך 15 צלקות סגולות ו25 פצעים גדולים ובחזה אותו דבר בידים התחיל לגדול לי רק מלפני חודש שחזרתי מארצות הברית יש לי כיום בידים 10 עד 13 פצעים ואני ממש מובך כול פעם שרואים אותם אני ממש יודה לכם על העזרה ולפעמים גודל על הרגל 1 או 2 ועובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסה את זה...
בר31/10/2009גם לי היה בפנים ואני בן 16 ואני הולך לקוסמטיקאית והיא מטפלת בזה. בגוף אני ממליץ שתמרח משכת עיניים יש בזה אנטיביוטיקה זה מה שאני עושה וזה מעביר אותם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשככתי משהו
בר31/10/2009ותאכל נכוןן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים בגוף לשלהבת יש טיפול מדהים
אסף01/11/2009תחפשי בגוגל את מילת החיפוש >>> פצעי ישבן
או פוליקוליטיס .
זה נמצא באתר האלטרנטיבי למחלות עור אלטרנטיבי מדהים ופורץ דרך - זה הטיפול המנצח .
באתר יש שם תמונות המחשה של טיפול מדהים לפני ואחרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)